Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G500 fotochromatisch alle weertypes zwart

64,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Onze ingenieurs hebben deze skibril voorzien van een cilindrische, fotochromatische lens om bij alle weertypes te kunnen skiën. Kan je combineren met een bril op sterkte.

De lens van de G 500 PH verandert van kleur: de fotochromatische lens wordt geactiveerd bij ultraviolet licht. Die technologie zorgt ervoor dat de tint van je skibril zich aanpast aan het weer.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100% uv-bescherming, lens kleurt van roze naar bruin, voor elk soort weer, S1-S3

Dampwerend

Anticondens Optimal, dubbele lens met anticondensbehandeling, verlucht frame

Gezichtsveld

Cilindrische lens met 'Performant' gezichtsveld.

Pascomfort

Dubbele schuimdichtheid en erg comfortabel textiel.

Stabiliteit

Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

100% uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult perfect de ogen, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie.

Fotochromatische lens

De fotochromatische lens verkleurt vooral dankzij ultraviolette stralen. Afhankelijk van het aantal uv-stralen is de lens lichter of donkerder tijdens het skiën.
De glazen zijn niet krasbestendig.

Anticondenssysteem Performant

Het anticondenssysteem 'Performant' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele lens in cilindervorm. De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens in acetaat. De binnenlens is gemaakt uit celluloseproprionaat.

PERFORMANT gezichtsveld

De G 500 heeft een 'PERFORMANT'-lens en biedt een ruim zicht zodat je goed opzij kan zien.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 500 PH maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 2 antslipstroken uit silicone.

Beschermhoesje in microvezel en thermo-gecomprimeerd

Bescherm je skibril en vooral de lens voor en na gebruik tegen krassen. Het beschermhoesje in microvezel is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken. Je trekt het gemakkelijk over de lens heen om het op elk moment te beschermen tegen krassen, bijvoorbeeld als je even een pauze neemt.
Het thermogecompresseerde beschermhoesje is ideaal om je bril in op te bergen en het te beschermen tegen beschadiging.

Lens met gekleurde Flash-coating

De fluokleurige coating op de buitenkant van de lens van de skibril reduceert de hoeveelheid licht die op het oog valt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht
Let op, de lenzen zijn niet krasbestendig

CE-norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor slagvastheid.
Dit skimasker voldoet aan beide normen

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je je skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat alle vochtsporen weg zijn en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Bij minder dan 55 cm kies je maat S. Voor meer dan 55 cm kies je maat L.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

kader 100% Thermoplastisch polyurethaan Glas 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Tip: berg de bril na gebruik op in een Wed'ze-beschermhoesje.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

AFBEELDINGEN

Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G500 fotochromatisch alle weertypes zwart
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G500 fotochromatisch alle weertypes zwart
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G500 fotochromatisch alle weertypes zwart
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G500 fotochromatisch alle weertypes zwart
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G500 fotochromatisch alle weertypes zwart
Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G500 fotochromatisch alle weertypes zwart

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN