Ski- en snowboardbril voor kinderen en volwassenen G 900 mooi weer roze

39,99
Kleur: ROZE
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

We hebben een skibril ontwikkeld met een maximaal gezichtsveld en 'Performant'-antifogsysteem om te skiën bij mooi weer. Compatibel met een bril op sterkte.

De bolle lens van de 900 is donker, ideaal bij felle zon.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100 % uv-bescherming, bruine lens ideaal voor zonnig of bewolkt weer.S3

Dampwerend

'Optimal'-dampwering, dubbele lens en frame met ventilatiegaten.

Gezichtsveld

Bolle lens, met "Optimal"-vizier

Pascomfort

Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel.

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed met dubbele silicone antislipband.

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

S3 SUN-lens

De S3 SUN-lens is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht. De bruine kleur zorgt voor een goed zicht in de schaduw of aan het einde van de dag wanneer de zon minder hard schijnt.De lenzen zijn niet krasbestendig.

"OPTIMAL"-dampwering

Het 'OPTIMAL'-antifogsysteem bestaat uit een verluchte dubbele lens met antifogcoating aan de binnenkant en een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Geventileerde dubbele lens

De skibril werd ontwikkeld met een geventileerde dubbele lens die condensvorming beperkt. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is bovendien dampwerend behandeld en verlucht dankzij verluchtingsgaatjes die zorgen voor de goede luchtcirculatie.

Bolvormige lens

De bolle lensvorm geeft de minste optische vervorming.
De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens in acetaat.

"OPTIMAL"-vizier

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G900 heeft een OPTIMAL-vizier, deze bril biedt het beste zicht.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 900 S3 maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 3 antslipstroken uit silicone

Microvezel etui

Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe voor en na het skiën het microvezeletui van Wed'ze. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken.

Lens met gekleurde Flash-coating

De gekleurde Flash-coating op de buitenkant van de lens van de skibril beperkt de hoeveelheid licht die op het oog valt. Dit zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht bij veel licht.
Opgelet: de lenzen zijn niet krasbestendig.

CE - Norm EN -174 en ANSI

De norm EN -174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor schokbestendigheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Voor een hoofdomtrek tot 55 cm kies je een skibril in maat S, vanaf 56 cm kies je maat L.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

lens 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose acetate kader 100% Thermoplastisch polyurethaan Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden: Onder de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die je kunt tegenkomen tijdens het skiën. Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN