WEDZE

Ski- en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 100 I alle weertypes wit

€29,99
Ref. : 8577641

Vanaf onze instapmodellen bieden we je skibrillen voor alle weer, met verwisselbare lenzen. Compatibel met een bril op sterkte.

De skibril G 100 I is geschikt voor alle weer, omdat je de lens kunt verwisselen.

Kleur: Sneeuwwit

  • S undefined
  • L undefined
Aantal:

Productvoordelen

Zonbescherming

100 % uv-bescherming, verwisselbare bruine en gele lens voor elk weertype

Anti-condens

Dampwering 'Essential', dubbele lens met condenswerende coating

Gezichtsveld

Cilindrische lens met een Essential-gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Ergonomisch schuim

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed

Verstelbaar

1 gesp om de lengte van de elastiek aan te passen

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed.

Technische informatie

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit je ogen perfect en houdt zowel de rechtstreekse als de weerkaatsende uv-stralen tegen.

Verwisselbare lenzen

Skibril met verwisselbare lens voor elk weertype.
S1 FOG is een lichte lens die je beter laat zien bij slecht weer omdat je reliëf beter kunt onderscheiden.
S3 SUN is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht.
De lenzen zijn niet krasbestendig.

'Essential'-antifog

Het anticondenssysteem 'Essential' bestaat uit een dubbele lens met een dampwerende behandeling van de binnenkant van de binnenlens.
Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet worden afgesloten door bijvoorbeeld een nekwarmer.
Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele cilindrische lens, buitenkant in polycarbonaat, binnenkant in proprionaatcellulose, allebei uitgesneden in de vorm van de bril.

ESSENTIAL-gezichtsveld

We spreken van een horizontaal en een verticaal gezichtsveld. De G 100 heeft een 'ESSENTIAL'-gezichtsveld, met een comfortabele, veilige zichtbaarheid om ook opzij goed te zien.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontworpen om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien voor de veren van een bril op sterkte. De skibril G 100 in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed.

Strap

Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed.

CE - Norm EN -174 en ANSI

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm, die veeleisender is dan de Europese inzake bestandheid tegen schokken en impacts.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S (voorheen S/M). Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L (voorheen L/XL)

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Rand 100% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische strook 36% Synthetisch rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Scherm 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat Schuim 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan.. Na gebruik laten drogen. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook