Ski- en snowboardbril voor kinderen/volwassenen G 500 mooi weer roze

29,99
Kleur: LICHT ROZE / LICHTBLAUW
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Deze skibril biedt je een goed gezichtsveld en heeft het anticondenssysteem Performant. Hij is geschikt om te skiën bij mooi weer. Geschikt voor brildragers.

De skibril G 500 S3 biedt je een beter zicht bij zonnig of bewolkt weer en heeft een dubbele lens met anticondenssysteem, waardoor hij minder snel aandampt. Compatibel met bril op sterkte

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100% uv-werend. Bruine S3-lens voor goed zicht bij zonnig én bewolkt weer.

Dampwerend

Condenswering 'Performant', dubbele behandelde lens en geventileerd montuur.

Gezichtsveld

Cilindrische lens met 'Performant'-gezichtsveld.

Pascomfort

Dubbele schuimdichtheid en erg comfortabel textiel.

Stabiliteit

Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

OTG, geschikt voor wie een bril op sterkte draagt, max 145 mm breed.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

100% uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult perfect de ogen, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie.

S3 SUN-lens

S3 SUN is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht.
De bruine kleur zorgt voor een goed zicht in de schaduw of aan het einde van de dag wanneer de zon minder hard schijnt.De lenzen zijn niet krasbestendig.

Performant-antifog

Het anticondenssysteem 'Performant' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Hierdoor is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele lens in cilindervorm. De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat. De binnenlens is gemaakt uit celluloseproprionaat.

PERFORMANT-gezichtsveld

De G 500 heeft een 'PERFORMANT'-lens en biedt een ruim zicht zodat je goed opzij kan zien.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 500 S3 in maat L kan je dragen over een bril op sterkte, die maximaal 145 mm breed is. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 2 antislipstroken uit silicone.

Lens met gekleurde Flash-coating

De fluokleurige coating op de buitenkant van de lens van de skibril reduceert de hoeveelheid licht die op het oog valt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht. Let wel op: de lenzen zijn niet krasbestendig

CE-norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor slagvastheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S (voorheen S/M). Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L (voorheen L/XL).

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

lens 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat Rand 100% Thermoplastisch polyurethaan Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

AFBEELDINGEN

Ski- en snowboardbril voor kinderen/volwassenen G 500 mooi weer roze
Ski- en snowboardbril voor kinderen/volwassenen G 500 mooi weer roze
Ski- en snowboardbril voor kinderen/volwassenen G 500 mooi weer roze

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN