SKI- EN SNOWBOARDBRIL VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN FUSION REACTIV ELK WEER

99,99
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Deze bril is uitgerust met de fotochromatische REACTIV-lens, een innovatie van Julbo, voor een goed zicht in elk weer.

De Fusion REACTIV is een skibril met fotochromatische lenzen, de kleur verandert mee met de hoeveelheid uv-licht, zodat jij altijd goed zicht hebt. Optimaal gezichtsveld en antifog.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100% uv-werend. Roze lens, ideaal om te skiën bij zonnig of bewolkt weer.

Dampwerend

Dubbele lens met antifogcoating en ventilatiesysteem om niet te beslaan

Gezichtsveld

Bolle lens, groot horizontaal en verticaal gezichtsveld

Pascomfort

Ergonomisch schuim en comfortbekleding

Stabiliteit

Strap van 40 mm breed met een driedubbele siliconen antislipstrook

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Compactheid

Past bij alle helmen op de markt

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

100% uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult de ogen perfect, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie

Fotochromatische lens

De fotochromatische REACTIV-lens verkleurt onder invloed van uv-licht. Afhankelijk van de hoeveelheid uv-stralen is de lens lichter of donkerder tijdens het skiën.
De lenzen zijn niet krasbestendig.

'Optimal' antifog

Het 'OPTIMAL'-antifogsysteem bestaat uit een geventileerde dubbele lens met antifogcoating aan de binnenkant en een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te ventileren.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Hierdoor is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien kreeg de lens aan de binnenkant ook een antifogbehandeling.

Bolle lens

Dubbele bolle lens.
De buitenlens is in erg schokbestendig polycarbonaat, de binnenlens is in proprionaatcellulose.

Compatibiliteit met skihelm

Met de Julbo-helmen en alle andere helmen op de markt

Strap

Strap uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met siliconen antislipstrook

Microvezel etui

Vergeet niet de skibril en vooral de lenzen voor en na het gebruik te beschermen tegen mogelijke krassen met de microvezel etui van Julbo. Met die etui kan je de lenzen ook schoonmaken, het materiaal is ideaal om ze te onderhouden zonder krassen te maken.

Lens met gekleurde Flash-coating

Een gekleurde coating op de buitenkant van de lens van de skibril (de zogenaamde Colour Flash) beperkt de hoeveelheid licht die doordringt tot in het oog, wat zorgt voor minder verblinding en een helderder zicht in zonnige omstandigheden.

Norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel vocht absorberen. Heel vaak ontstaat condens nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

1 maat

Maat L komt overeen met een hoofdomtrek van 56 cm of meer.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN