Ski- en snowboardbril voor kinderen en volwassenen Fusion Reactiv alle weer

99,99
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Deze bril is uitgerust met de fotochromatische REACTIV-lens, een exclusiviteit van Julbo, voor een goed zicht in alle weer.

De Fusion REACTIV is een skibril met fotochromatische lens, wat betekent dat ze verkleurt naargelang de aanwezige uv-stralen, voor een goed zicht. Optimal-antifog voor een goed gezichtsveld.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100% uv-werend. Roze lens, ideaal bij zonnig of bewolkt weer. S1 tot S3

Dampwerend

Dubbele lens met antifogcoating en ventilatiesysteem om niet aan te dampen

Gezichtsveld

Bolvormige lens, groot horizontaal en verticaal gezichtsveld

Pascomfort

Ergonomisch schuim en comfortabel textiel

Stabiliteit

Band van 40 mm breed met een driedubbele siliconen antislipstrook

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

100% uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Een skibril biedt de beste bescherming: hij omsluit perfect de ogen en houdt alle uv-stralen tegen, ook die afkomstig van weerkaatsing.

Fotochromatische lens

De fotochromatische REACTIV-lens verkleurt onder invloed van uv-licht. Afhankelijk van het aantal uv-stralen is de lens lichter of donkerder tijdens het skiën.
De lenzen zijn niet krasbestendig.

'Optimal' anticondens

Het 'OPTIMAL'-antifogsysteem bestaat uit een verluchte dubbele lens met antifogcoating aan de binnenkant en een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Bolvormige lens

De bolle lensvorm geeft de minste optische vervorming.
De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens in acetaat.

gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G900 heeft het OPTIMAL-gezichtsveld, dit is de bril met het beste zicht.

Microvezel etui

Denk eraan je skibril goed te beschermen voor en na gebruik zodat er geen krassen op de lens komen. Het etui in microvezel is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken. Je trekt het gemakkelijk over de lens heen om het op elk moment te beschermen tegen krassen, bijvoorbeeld als je even een pauze neemt.

Fluokleurige lens

De fluokleurige coating op de buitenkant van de lens van de skibril reduceert de hoeveelheid licht die op het oog valt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht. Let wel op: de lenzen zijn niet krasbestendig

Norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Het is dus beter om je skibril niet over een natte skihelm of muts te dragen, om te voorkomen dat de delen in schuim veel vocht absorberen. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Bij minder dan 55 cm kies je maat S. Voor meer dan 55 cm kies je maat L.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Tip: bewaar de bril in een etui.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN