SKI- EN SNOWBOARDBRIL VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN G 900 FL SLECHT WEER ROZE

39,99
Kleur: ROZE / Carbongrijs
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

We ontwikkelden deze skibril met maximaal gezichtsveld en 'Optimal'-antifogsysteem om te skiën bij slecht weer. Hij is geschikt voor brildragers.

De bolle lens van de G 900 FL helpt je om beter te zien bij slecht weer. Het gezichtsveld en de antifog zijn optimaal ('Optimal'), voor een uitstekend zicht. Compatibel met bril op sterkte.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100% uv-werend. Heldere S1-lens voor mist of sneeuw

Dampwerend

'Optimal'-antifogsysteem, dubbele lens en frame met ventilatiegaten.

Gezichtsveld

Bolle lens, met Optimal-gezichtsveld

Pascomfort

Ergonomisch schuim met dubbele dichtheid en comfortabel textiel.

Stabiliteit

Band van 40 mm breed met een driedubbele siliconen antislipstrook.

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

Maat L is geschikt voor een bril op sterkte van max. 145 mm breed.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

100% uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult perfect de ogen, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie.

S1 FOG-lens

S1 FOG komt overeen met een heldere lens waarmee je beter kunt zien bij slecht weer, mist of sneeuw. We hebben voor dit product een lens met een roze tint gekozen zodat je beter het reliëf blijft zien bij slecht weer, ook al is de zichtbaarheid laag in deze weersomstandigheden. Blijf goed opletten en ga het gevaar niet opzoeken in onbekende en risicovolle zones.De lenzen zijn niet krasbestendig.

'Optimal'-anticondens

Het 'OPTIMAL'-antifogsysteem bestaat uit een verluchte dubbele lens met antifogcoating aan de binnenkant en een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Geventileerde dubbele lens

De skibril werd ontwikkeld met een verluchte dubbele lens die condensvorming beperkt. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Omdat de thermische schok tussen de binnen- en de buitenkant van de bril zo minder groot is, beslaat de binnenste lens van de bril veel minder snel. De binnenkant van de lens is bovendien dampwerend behandeld en verlucht dankzij verluchtingsgaatjes die zorgen voor de goede luchtcirculatie.

Bolvormige lens

De bolle lensvorm geeft de minste optische vervorming.
De buitenlens is gemaakt uit een uiterst schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens in acetaat.

OPTIMAL-gezichtsveld

Horizontaal en verticaal gezichtsveld. De G 900 heeft het OPTIMAL-gezichtsveld, dit is de bril met het beste zicht.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 900 FL S1 maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Hoofdband uit polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed, met 3 antislipstroken uit silicone

Lens met gekleurde Flash-coating

De fluokleurige coating op de buitenkant van de lens van de skibril reduceert de hoeveelheid licht die op het oog valt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht.
Let op, de lenzen zijn niet krasbestendig.

CE-norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor slagvastheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te verwijderen en de volgende ochtend te kunnen starten met een perfect droge skibril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S. Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

lens 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose acetate kader 100% Thermoplastisch polyurethaan Elastische strook 36% Rubber, 35% Polyester, 29% Polyamide Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Advies: berg de bril na gebruik op in een etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in reële omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Als er spatten op je bril zijn gekomen, veeg je de glazen beter niet zo droog: hou je bril eerst even onder de kraan.. Na gebruik laten drogen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN