Ski- en snowboardbril volwassenen en kinderen G-Switch 500 alle weertypes zwart

69,99
Kleur: ZWART / GROEN
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Met deze skibril met verwisselbare lenzen hoef je je niet langer af te vragen welk weer het wordt en welke bril je het best meeneemt als je gaat skiën. Handig!

Je kunt de lens gewoon afnemen om ze aan het weer aan te passen. Een lens voor mooi weer of slecht weer, jij kiest! Compatibiliteit met bril op sterkte

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100 % uv-bescherming, verwisselbare bruine en gele lens voor elk weertype.

Dampwerend

Condenswering 'Performant', dubbele behandelde lens en geventileerd montuur.

Gezichtsveld

Cilindrische lens met een breed horizontaal gezichtsveld.

Pascomfort

Ergonomisch schuim en comfortabel textiel.

Stabiliteit

Band van 40 mm breed met een dubbele siliconen antislipstrook.

Instelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

Geschikt voor een bril op sterkte

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult perfect de ogen, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie

Verwisselbare lens

Skibril met verwisselbare lens voor elk weertype.
S1 is een lichte lens die je beter laat zien bij slecht weer omdat je reliëf beter kunt onderscheiden.
S3 is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht.

Anticondenssysteem Performant

Het anticondenssysteem 'Performant' bestaat uit een dubbele lens met condenswerende coating op de binnenkant gecombineerd met een ventilatie in het frame om de binnenkant van de skibril te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de antifogcoating langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Hierdoor is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

De buitenlens is gemaakt van schokbestendig geïnjecteerd polycarbonaat, de binnenlens van acetaat.

gezichtsveld

een 'PERFORMANT' gezichtsveld, met een grote zichtbaarheid om ook opzij goed te zien.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G-Switch 500 maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 145 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Thermogevormd etui in microvezel

Bescherm de skibril en vooral de lens tegen krassen. Gebruik daartoe voor en na het skiën het microvezeletui. Dit etui kun je ook gebruiken om de lens schoon te maken, de stof is ideaal om de lens te reinigen zonder krassen te maken.
Het thermogevormde etui is ideaal om je skibril in op te bergen en te beschermen tegen krassen wanneer hij tijdens het skiën in je rugzak zit.

Gekleurde lens

De fluokleurige coating op de buitenkant van de lens van de skibril reduceert de hoeveelheid licht die op het oog valt, voor minder verblinding en een helderder beeld bij veel licht.

Norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden.

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril op basis van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S. Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

We raden aan de skibril na gebruik op te bergen in het etui.

ONDERHOUDSADVIES

Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Na gebruik laten drogen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN