OXELO

SKATEBOARDDECK ESDOORN MET GRIP DK100 RURAL MAAT 8.25"

€34,99
Ref. : 8652981

Dit gripdeck werd ontwikkeld door ons team van skaters. Het is bedoeld voor wie een strakke look en maximale technische kwaliteit zoekt.

Deck van een uitstekende kwaliteit en langdurige pop. Brede en licht opstaande nose en tail. Medium concave. Ideaal voor street en carving. Het deck heeft een grip.

Kleur: Elektrisch blauw

Maattabel
8,25
Aantal:
Bezorging:

2 tot 3 dagen

Productvoordelen

Grip

Dit deck wordt geleverd met grip, dat maakt het betaalbaarder.

Stuiteren

Deck van 7 houtlagen, 100% Canadese esdoorn voor een heel goede pop.

Stevigheid

Het koudgeperste hout en de gekozen lijm leveren een stevig resultaat op.

Wendbaarheid

Medium concave voor een goede controle.

Veelzijdigheid

De maat van 8.25 inch is tegelijkertijd stabiel en wendbaar.

Technische informatie

Hout en kwaliteit van de 'pop'

Dit deck is gemaakt uit 7 lagen Canadese esdoorn (Hard Rock Maple), de beste houtsoort voor technische skateboarddecks.Het hout van dit deck draagt het FSC-label (afkomstig uit beheerde bossen).

Het deck wordt koudgeperst, zo kan het tegen meer dan één stootje.
We gebruiken een hoogwaardige lijm op waterbasis.

Afmetingen van het board

Lengte: 31.9" (78,74 cm).
Breedte: 8.25" (20,95 cm).
Wheel base: 14.2" (36 cm).
Lengte nose: 176 mm.
Lengte tail: 168 mm.
Type concave: medium.

Eén deck per mal

Onze decks in esdoornhout worden koudgeperst, één voor één. Het komt erop neer dat er in elke mal slechts één deck zit per persbeurt. Op die manier verzekeren we een optimale drukverdeling en heeft elk deck van een bepaald model exact dezelfde shape, dezelfde concave. Een voordeel voor wie telkens met dezelfde shape wilt skateboarden!

Hoeveel weegt het skateboarddeck DK100 8.25"?

Ongeveer 1,2 kg. Omdat de decks handmatig worden geschuurd en niet alle houtlagen precies dezelfde dichtheid hebben, kan het gewicht van de decks lichtjes verschillen. Uiteraard is het deck maar één factor die het gewicht van een skateboard bepaalt. Ook de grootte van de wielen en trucks heeft een belangrijke invloed op het totale gewicht.

Over de ontwikkeling DK100 - hoe maak je een deck met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt?

Voor de DK100-modellen hebben we een heel minimalistisch, strak deck bedacht, dat tegelijk héél betaalbaar is voor skaters 'on a budget' of brokkenpiloten.
We hebben alle nutteloze extraatjes dus overboord gegooid, zonder aan de gebruikseigenschappen van het deck te iets te veranderen. Geen prints, geen gekleurde houtlagen, en de technische info staat op een klassieke sticker. En het deck is al voorzien van een grip, om het prijskaartje nog wat te drukken.

Welke maat van deck kiezen?

Een skateboarddeck kies je allereerst op basis van de breedte. Hoe smaller het deck, hoe wendbaarder je skateboard (ideaal voor beginners en wie wat kleiner is). Hoe breder, hoe stabieler en veiliger om te landen bij tricks, dus meer geschikt voor de ramp of voor wie wat groter en zwaarder is. De maat wordt uitgedrukt in inch. 1 inch = 2,54 cm.
Ook de lengte en de wielbasis (wheelbase) hebben een grote invloed op de wendbaarheid en stabiliteit van het skateboard.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Plank 100% Hout

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en koele plek, beschermd tegen vocht. Nooit in contact brengen met water en niet opbergen op een vochtige plaats zoals de kofferbak van je auto in de winter.

TESTS

Onze skateboards worden getest in het lab. Met die tests kunnen we bevestigen dat onze skateboards voldoen aan de normen, maar we doen ook slijtagetests. Die tests worden aangevuld met tests in gebruik, sommige met metingen, andere op basis van de indrukken van testers die onze artikelen zwaar op de proef stellen. Daarvoor doen we een beroep op onze community van enthousiaste en veeleisende ambassadeurs, Decathlon-medewerkers van overal ter wereld.

Goedgekeurd door

Decathlon Skateboarding ondersteunt de skaters die bij Decathlon aan de slag zijn, ongeacht hun functie of het land waar ze wonen. Ze krijgen de kans om de producten te testen, mee te werken aan hun ontwikkeling en ze te verbeteren. Dat is niet enkel een kracht, maar ook iets om trots op te zijn binnen de community!

Afbeeldingen

SKATEBOARDDECK ESDOORN MET GRIP DK100 RURAL MAAT 8.25"
SKATEBOARDDECK ESDOORN MET GRIP DK100 RURAL MAAT 8.25"
SKATEBOARDDECK ESDOORN MET GRIP DK100 RURAL MAAT 8.25"
SKATEBOARDDECK ESDOORN MET GRIP DK100 RURAL MAAT 8.25"

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook