KIPSTA

Schoenentas Academic zwart

€6,99
Ref. : 8562422

Handig om je schoenen, je accessoires en je kleine materiaal in te vervoeren! In deze tas, met waterafstotende bodem, drogen je schoenen razendsnel.

We ontwikkelden de ACADEMIC-schoenentas met een inhoud van 10 liter waarin je sportschoenen kan vervoeren en beschermen.

Kleur: ZWART

Maattabel
10 LITRES 10 stuks

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Out of stock

Winkelvoorraad

  PRODUCTVOORDELEN

  Volume

  Inhoud 10 liter. Schoenen tot maat 48. Afmetingen 36 x 21 x 15 cm

  Meerdere vakken

  3 vakken: schoenenvak, vak voor sportaccessoires, vakje voor klein materiaal.

  Inhoudelijke ventilatie

  2 ventilatie-openingen om je schoenen te laten drogen

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Ontwikkeling van de schoentas Academic

  We hebben deze schoenentas ontwikkeld na langdurige observaties van regelmatige sporters. We wilden een tas ontwikkelen die een oplossing bood voor de problemen waar alle voetballers tegenaan lopen: in deze tas kan je gemakkelijk je schoenen en accessoires als scheenbeschermers meenemen. Je neemt hem zo mee naar het voetbalveld, zodat je ter plekke het juiste paar noppen kunt kiezen.

  Afmetingen en gewicht


  Afmetingen: Hoogte = 36 cm
  Lengte = 21 cm
  Breedte = 15 cm
  Gewicht = 160 gram

  In deze tas past een paar schoenen tot maat 48.
  Controleer de afmetingen.

  Waarom een ACADEMIC-reeks sporttassen?

  We gaan niet altijd in onze sportkleding naar de kleedkamer. Daarom ontwikkelden we de ACADEMIC-reeks, die tegemoetkomt aan de eisen van stijlbewuste spelers die een tas zoeken waarmee ze graag voor de dag komen. We wilden ook een oplossing bieden voor het probleem van vochtige of vieze kleedkamers, en ontwikkelden de tassen met een onderkant die niet snel water opneemt en gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

  VOORRAADADVIES

  Opbergen op een droge en donkere plaats.

  TESTS

  We testen onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

  Goedgekeurd door

  WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIE-AFDELING?
  De Kipsta-certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden