Schoenentas Academic zwart

6,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel
10 LITRES

Laten bezorgen

We ontwikkelden de ACADEMIC-schoenentas met een inhoud van 10 liter waarin je sportschoenen kan vervoeren en beschermen.

Handig om je schoenen, je accessoires en je kleine materiaal in te vervoeren! In deze tas, met waterafstotende bodem, drogen je schoenen razendsnel.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Inhoud 10 liter. Schoenen tot maat 48. Afmetingen 36 x 21 x 15 cm

Verdeling van opbergvakken

3 vakken: schoenenvak, vak voor sportaccessoires, vakje voor klein materiaal.

Verluchting van de inhoud

2 ventilatie-openingen om je schoenen te laten drogen

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling van de schoentas Academic

We hebben deze schoenentas ontwikkeld na langdurige observaties van regelmatige sporters. We wilden een tas ontwikkelen die een oplossing bood voor de problemen waar alle voetballers tegenaan lopen: in deze tas kan je gemakkelijk je schoenen en accessoires als scheenbeschermers meenemen. Je neemt hem zo mee naar het voetbalveld, zodat je ter plekke het juiste paar noppen kunt kiezen.

Afmetingen en gewicht


Afmetingen: Hoogte = 36 cm
Lengte = 21 cm
Breedte = 15 cm
Gewicht = 160 gram

In deze tas past een paar schoenen tot maat 48.
Controleer de afmetingen.

Waarom een ACADEMIC-reeks van tassen?

We gaan niet altijd in sportkleding naar de kleedkamer. Daarom ontwikkelden we de ACADEMIC-reeks, die tegemoet komt aan de eisen van stijlbewuste spelers die een tas zoeken waarmee ze graag voor de dag komen. We wilden ook een oplossing bieden voor het probleem van vochtige of vieze kleedkamers, en ontwikkelden de tassen met een onderkant die niet snel water opneemt en gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen op een droge en donkere plaats.

TESTS

Bij Kipsta en bij Decathlon hechten we veel waarde aan de duurzaamheid van onze producten. Daarom voeren we verschillende praktijktests uit om het gebruik ervan te controleren en een reeks laboratoriumtests om de duurzaamheid van onze producten te kunnen garanderen. We voeren onder andere een jerktest uit om het draagvermogen te controleren (herhaalde belastingen tot 10.000 cycli) en een trektest op het materiaal en de assemblages.

Goedgekeurd door

DE CERTIFICERINGSAFDELING VAN KIPSTA, WAT IS DAT?
De certificeringsafdeling van Kipsta is een team van testingenieurs, met de nodige kwalificaties en bevoegdheden om: Protocollen uit te werken en specifieke tests op te zetten om het gebruik van producten te controleren | Gekwalificeerde testers te werven die de functies van de producten kunnen testen | De resultaten hiervan objectief te analyseren aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN