Schoenen voor handbalkeepers heren/dames GK500 wit zwart

54,99

Kleur:

Sneeuwwit / ZWART

Maat:

Maattabel

Deze schoen, made in Portugal, werd door onze teams ontwikkeld voor handbalkeepers die 2 tot 3 keer per week trainen.

Met de GK500 beschik je over de grip en het comfort om iedere bal snel tegen te houden. Vincent Gérard droeg deze schoenen bij de overwinning op de Olympische Spelen van 2020 en tijdens zijn profseizoen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Zool in rubber voor snellere zijwaartse verplaatsingen.

Fit

Het volnerfleer is gemaakt met Portugees vakmanschap.

Gebruikerscomfort

De zachte binnenzool staat garant voor een uitstekend gevoel.

TECHNISCHE INFORMATIE

De GK 500, nostalgie in een modern jasje:

Een design geïnspireerd op de geschiedenis van de handbalsport: dat hadden we voor ogen bij de ontwikkeling van de GK 500. Op de tong van de schoenen staat "1972": een verwijzing naar de geschiedenis van de sport. In 1972 werd het moderne handbal namelijk geïntroduceerd bij de Olympische Spelen in München. Ons doel? Je een stijlvolle schoen bieden, met een nostalgisch tintje, die je zowel op als buiten het veld kunt dragen. Perfect als sportswear!

Met trots presenteert ons team deze schoen voor handbalkeepers!

Na een ontwikkeltraject van meer dan 1,5 jaar, introduceert ons team van bevlogen handballers met trots deze schoen voor keepers. “Een schoen die er vrij eenvoudig uitziet, maar die een uitstekend grip op de grond biedt, erg stevig is en je voorziet van de nodige explosiviteit in het doel”, vertelt Murielle, de ingenieur achter dit model. Dit is het resultaat van de zool in rubber met een uitstekende grip, zodat je je sneller zijwaarts kunt verplaatsen.

De GK 500: de perfecte mix van comfort en stevigheid!

Dankzij de uitstekende kwaliteit van het leer (bovenwerk in volnerfleer), is de GK 500 een stabiele en stevige schoen. Het zachte schuim aan de binnenkant omsluit je voet voor een aangenaam gevoel van comfort. Het schuim zorgt ervoor dat je voet niet direct in aanraking komt met het leer, om je voet te beschermen en het risico op irritatie te beperken!

Made in Portugal

De schoen wordt vervaardigd in Portugal.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Butadieen rubber Buitenkant van 100% Leer Binnenkant van 100% EVA

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN