Scheen- en voetbeschermer voor karate 900 blauw

€39,99

8558591

Ons team, zelf gepassioneerde karateka's, heeft deze scheen- en voetbeschermer ontwikkeld om in alle vertrouwen karategevechten aan te gaan.

Deze scheen- en voetbeschermer is voorzien van dik schuim om optimaal te beschermen bij gevechten. Ergonomisch, volgt de natuurlijke vorm van je scheenbeen en voet

Kleur:

Donker cyaanblauw

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Impactbescherming

Dik schuim op het scheenbeen en de voet voor een optimale schokdemping

Stabiliteit

Ergonomische bescherming met dubbele sluiting om perfect te blijven zitten

Levensduur

Polyurethaan bekleding, hogedichtheidschuim voor meer slijtvastheid.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een ergonomische bescherming...

Bij ons ontwerp zijn we uitgegaan van anatomische gegevens, zo blijft je scheenbeschermer optimaal zitten tijdens een training of een gevecht. Het doel? Een design dat de vorm van je scheenbeen aanneemt. De vorm van het schuim volgt de natuurlijke vorm van je scheenbeen zo precies mogelijk, voor een perfecte bescherming.CE-markering

... tegen het 'twist-effect'

Aan elke kant van de beschermer hebben we twee riempjes toegevoegd, voor een optimale steun. Deze dubbele sluiting zorgt er samen met het ergonomische aspect van het product voor dat de beschermer niet gaat draaien. Dat zogenaamde 'twist-effect' maakt dat je scheenbeschermers tijdens het gevecht van je scheen naar je kuit glijden. Dan moet je je gevecht onderbreken om ze goed te draaien. Vanaf nu is dat verleden tijd! Focus je op je gevecht en geniet van een totale bewegingsvrijheid.

Beschermend en slijtvast

Dit model is conform de normen van de internationale karatefederatie, en bestaat uit twee afneembare delen: een scheenbeschermer en een voetbeschermer. De beide delen zijn vervaardigd uit dik schuim dat het hele scheenbeen en de volledige wreef bedekt, om optimaal te beschermen tegen schokken. Door zijn bekleding in polyurethaan is de beschermer heel goed bestand tegen slijtage.

Hoe kies je de juiste scheen-en voetbeschermer voor karate?

'De maten van de scheenbeschermers worden uitgedrukt in S, M, L, XL.
Hieronder vind je een vergelijkende matentabel zodat je snel de juiste maat vindt:
Maat S (lichaamslengte tussen 134 en 152 cm)
Maat M (lichaamslengte tussen 152 en 170 cm)
Maat L (lichaamslengte tussen 170 en 188 cm)
Maat XL (lichaamslengte tussen 188 en 200 cm)
Plaats de beschermer goed tegen je been en sluit dan met de klittenband. De bescherming mag niet te hard spannen of te los zitten: ze mag niet gaan schuiven.

Gebruikstips

Worden blootvoets gedragen, zonder sokken. Laat je bescherming altijd goed drogen na gebruik. Zo vermijd je onaangename geurtjes en verleng je de levensduur van je beschermers.

ONDERHOUDSADVIES

Schoonmaken met een vochtige doek en een sopje. Laten drogen bij kamertemperatuur. Niet dicht bij een warmtebron, bijv. een radiator, leggen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Foamed Polyurethane Hoofdstof 60% Polyurethaan, 40% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 50% Polyurethaan, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) Elastische strook 78% Polyethyleentereftalaat (PET), 22% Natuurlijk rubber - latex Klittenband 100% Polyamide

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Scheen- en voetbeschermer voor karate 900 blauw
Scheen- en voetbeschermer voor karate 900 blauw
Scheen- en voetbeschermer voor karate 900 blauw
Scheen- en voetbeschermer voor karate 900 blauw

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN