Rugzak voor sneeuwschoenwandelen Dragonfly 10/20 liter zwart/groen

64,99
Thuisbezorging:

10 tot 12 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Deze rugzak is ontwikkeld voor wie regelmatig wandelt over elke soort besneeuwd terrein. Ga op ontdekking over besneeuwde paden.

Dé troef van de TSL rugzak Dragonfly 10/20 is zijn variabele inhoud zodat je de rugzak kunt aanpassen aan je activiteit, het hele jaar door.

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

Variabele inhoud (10 tot 20 l), aan te passen aan je activiteit

Meerdere vakken

1 zak opzij, 2 zakken binnenin en 2 zakken in de heupgordel

Draagcomfort

Dé rugzak voor sneeuwschoenwandelaars, discreet en eenvoudig in gebruik

Makkelijk te openen / sluiten

De grootste zak opent op de rug zodat je makkelijk bij de inhoud kunt.

TECHNISCHE INFORMATIE

Inhoud van de rugzak:

Variabele inhoud (10 tot 20 l), aan te passen aan je activiteit

HOE METEN WE DE INHOUD VAN ONZE RUGZAKKEN?

De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens legen we de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

HOE JE RUGZAK AFSTELLEN?

1 - Maak alle riemen los (schouderriemen, heupgordel, stabilisatieriemen). 2 - Trek de rugzak aan. 3 - Bij rugzakken van 50 l en meer plaats je de heupgordel op heuphoogte (om het bekken) en trek je deze aan. Bij kleinere rugzakken zit die gordel rond de taille. 4 – Trek de schouderriemen aan. 5 – Stel als laatste de stabilisatieriemen naar wens af.

HOE MIJN RUGZAK INPAKKEN?

Leg onderin je slaapgerei. Zware spullen draag je zo dicht mogelijk op je rug. Schik je kleding errond. Stop een regenjack en/of fleece ergens waar je gemakkelijk bij kunt. In de zakjes stop je klein materiaal voor tijdens de dag (zonnecrème, kaarten, zonnebril,...). De waterzak wordt in het daarvoor voorziene vak gestopt, meestal langs de rug.

Hoe werkt de garantie?

Op dit artikel krijg je 2 jaar garantie, te rekenen vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon. Het door de garantie gedekte artikel wordt gratis omgeruild. De garantie dekt gebreken aan het artikel, behalve als die het gevolg zijn van normale slijtage of oneigenlijk gebruik.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.8 kg

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN