Rugzak voor fast hiking Helium 17 liter

€39,95 -34%
€2600
DSM : 131385

Ontworpen voor: wie regelmatig aan fast hiking doet en op zoek is naar een erg lichte rugzak met veel zakken.

Wandelrugzak van 17 l speciaal voor fast hiking of mountain trail! Licht en praktisch model dankzij de opening en het compartiment voor een waterzak.


Kleur : ZWART

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

17 l.

Draaggemak

Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.

Ventilatie

Enkele rug zonder ventilatiesysteem.

Verdeling van opbergvakken

3 zakken — 1 compartiment voor waterzak — 1 net.

TECHNISCHE INFORMATIE

Laboratoriumtest

We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

10 jaar garantie

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

Gebruikstests

Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het afgewerkt artikel onder de loep genomen. Dankzij de resultaten van die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.

Milieumaatregelen

Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Previous
Next

REVIEWS

4.4 /5
76 Reviews
76 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
39
4
29
3
6
2
1
1
1
Super klettersteig rugzak
4/5
je kunt je helm makkelijk kwijt
geen bescherming monstuk waterzak wordt dan vuil
Mijn zoon van bijna 12 heeft ermee gelopen in de bergen. Hij was er erg tevreden over.
Alleen het mondstuk heeft geen bescherming andere merken waterzakken hebben dat wel. Alles paste erin klettersteig spullen, eten,drinken en helm.
Meer
Good
4/5
shape, rain cover
a bit flimsy
I'm trying to lighten my load when walking when the weather suits, so I thought I'd try this.
It takes a 3L bladder ok. and has a surprising amount of space. The tapering at the top give me more freedom of arm movement and is reasonably comfortable fully loaded. Built in rain cover that fits with press studs is the best I've ever seen.
The back vertical zip opens an expandable pouch which is very useful.
My only down side are things like the shoulder straps are a bit flimsy, let's see how it lasts.
Meer
Cracking value trail pack
5/5
Bought this for a week's hiking in the French Alps and was delighted with it. Great value with raincover included, emergency whistle built into sternum strap fastening, hydration system and perfect capacity for day hikes in decent weather (fits light raingear/windbreaker, extra layers, food and extra water, maps, sunscreen, hat etc).
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Quechua Rugzak voor fast hiking Helium 17 liter