Rugzak voor fast hiking Helium 17 liter

€39,95 -34%
€2600
DSM : 131385

Ontworpen voor: wie regelmatig aan fast hiking doet en op zoek is naar een erg lichte rugzak met veel zakken.

Wandelrugzak van 17 l speciaal voor fast hiking of mountain trail! Licht en praktisch model dankzij de opening en het compartiment voor een waterzak.


Kleur : ZWART

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

17 l.

Draaggemak

Stabiel dankzij het omhullende model. Borstriempje en buikgordel.

Ventilatie

Enkele rug zonder ventilatiesysteem.

Verdeling van opbergvakken

3 zakken — 1 compartiment voor waterzak — 1 net.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Laboratoriumtest

We doen tests in een lab om de onderdelen goed te keuren: stoffen, gespen, riempjes, schuimvulling, ritsen... Zo testen we een stof bijvoorbeeld op: slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen uv-stralen en vaak wassen, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we de volledige rugzak aan een versnelde slijtagetest, om de sterkte van de assemblages te controleren. We vullen de rugzak met gewichten en hangen hem op een pop die stapbewegingen nabootst, gedurende duizenden cycli.

10 jaar garantie

De garantie dekt gebreken aan de rugzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormale gebruiksomstandigheden. De bijzondere garantie van 10 jaar wordt enkel toegekend op vertoon van het product en van de kassabon. Is het product gedekt door de garantie, dan wordt het kosteloos hersteld of omgeruild. Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie in het land van aankoop niet uit.

Gebruikstests

Quechua doet tests om de slijtage en veroudering van zijn rugzakken te simuleren. Daarbij worden de stoffen, de onderdelen, de naden en ook het afgewerkt artikel onder de loep genomen. Dankzij de resultaten van die tests kan Quechua op de geteste rugzakken 10 jaar garantie geven vanaf de aankoopdatum vermeld op de kassabon.

Milieumaatregelen

Oxylane en Quechua informeren hun klanten vrijwillig over de milieu-impact van de rugzakken over hun hele levenscyclus. Dit naar aanleiding van een experiment dat startte in juli 2011 in samenwerking met het Franse ministerie van Leefmilieu. De scores ABCDE werden toegekend bij een vergelijking tussen uitsluitend rugzakken van Quechua. Meer informatie over dit project en de berekeningswijzen vind je op www.oxylane.com/20/demarche-environnementale

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.1 /5
11 Reviews
11 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
4
4
5
3
1
2
1
1
0
Helium 17 review na 1 jaar
2/5
Meegenomen op rondreis door Indonesië en op skivakantie. Comfortabelenpasvorm en voorvak biedt goede opberging voor GoPro camera met handle. Ook zijn de 2 tasjes op heuphoogte fijn om telefoon en betaalmiddelen veilig in de. buurt te houden. Mijn enige punt van kritiek is echter dat hij nu al niet meer bruikbaar is gezien de grote kunststof kliksluiting afgebroken is door zwakke materiaalkeuze.
Meer
antwoord van het merk
Hoi Daniel,

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat je tas al kapot is. Natuurlijk is dit niet de bedoeling. Je kan uiteraard met je tas terug naar de winkel om een nieuwe te krijgen, het kapotte onderdeel eventeel te vervangen of je geld terug te krijgen.

Met sportieve groet,
Luuk Digital sport leader DECATHLON
Meer
Heluim 17 na een paar wandelingen
4/5
Prijs/kwaliteit prima. Voldoende bergruimte en is comfortable in het dragen.
Minpuntjes: De zakjes op de heupband mochten iets groter. Smartphones en/of portefeuilles passen er net niet in. Of je moet het opbergen in de rugzak zelf maar dan moet je hem telkens afdoen om het er uit te halen en dit kan niet al wandelend.
In de rugzak zelf zou misschien iets kunnen voorzien worden voor een fles in vast te maken. Voor mezelf heb ik de waterzak van de rugzak zelf maar ik moet ook water meenemen voor de hond of een energiedrankje voor mezelf wat ik liever niet in de zak doe maar omhul met een isolerende hoes. De fles lig dan los.
De rits van de achterzak gaat ook vanzelf open als er iets relatief zwaar in zit.
Een tip! Voorzie een compartimentje op de schouderriemen voor reservebatterijen voor een GPS.
Meer
antwoord van het merk
Beste,

Ik wil u alvast bedanken voor uw tijd om deze beoordeling over de rugzak te schrijven. Het doet ons steeds plezier om te zien dat onze klanten tevreden zijn met onze producten. Uw feedback over de rugzak wordt zeker in acht genomen, en zal worden verstuurd naar de productingenieurs. Zo kunnen wij het product verder optimaliseren naar de toekomst volgens de noden van onze klanten.

Met vriendelijke groeten,

Karl Van Der Auwera Verkoper monitor Quechua by DECATHLON
Meer
Excellent ruck sack
5/5
I bought this ruck sack for hiking and when I take my kids out I can put their pack lunch into and empty my pockets into the side pockets.
Excellent all rounder ruck sack .
Meer

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard