Rugzak Essentiel 17 liter zwart

6,99
Kleur: ZWART / Carbongrijs
Maat: Maattabel
15 LITER

Laten bezorgen

We ontwikkelden deze comfortabele en praktisch ingedeelde rugzak Essential 17 l voor de dagelijkse reizen met de fiets of OV en trips naar de sportclub.

Ben je op zoek naar een handige rugzak? Dan is de Essential 17 l zeker iets voor jou. Hij heeft een groot middenvak en tal van andere handige vakken, waaronder één voor je schoenen.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Inhoud van 17 liter.Handbagageformaat (vliegtuig). Afmetingen 43x27x14 cm.

Verdeling van opbergvakken

4 vakken. Voorvak, vakje voor persoonlijke spullen, schoenenvak, flessenhouder

Levensduur

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Verstelbare schouderriemen en gewatteerde rug.

Ecodesign

We verven slechts één draad op twee om de impact op het milieu te verminderen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling

Het idee voor deze rugzak ontstond nadat we jonge voetballertjes observeerden langs de kant van het veld of onderweg naar de training. Daarom kreeg deze tas een aangepast model en is de tas voorzien van een aantal slimme vakken, zoals het schoenenvak en de flessenhouder.

Eco-concept - BI-TON kleuring

Textiel verven kost niet alleen heel veel water, maar het water uit het verfbad wordt ook afgevoerd als afvalwater. Om die impact op het milieu te beperken, gebruiken we slechts voor de helft geverfd garen, waarmee we ons waterverbruik en onze watervervuiling verminderen. De binnenkant van deze tas is voorzien van die tweekleurige stof (een gekleurde draad en een niet-gekleurde draad), waarmee we onze CO₂-impact met 18% verminderen.

Waarom dit gamma van Essential-sporttassen?

Of je nu een particulier, een individuele speler of lid van een club bent, we moeten allemaal onze sportuitrusting meenemen als we ons verplaatsen. Daarom ontwierpen we het Essential-gamma met sporttassen die compartimenten hebben om je schone en vuile spullen goed te scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot de essentie herleid, zonder ooit consessies te doen aan gebruiksgemak en stevigheid.

Handbagage.

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. Wij raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Afmetingen en gewicht van de rugzak Essential 17 L


Afmetingen: 43x27x14 cm. Gewicht: 270 gram.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Voering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Coating 100%

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen zonlicht en vocht.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon hechten we groot belang aan de duurzaamheid van onze producten. Daarom voeren we tal van tests uit in de praktijk om het gebruik te valideren. En we doen ook verschillende laboratoriumtests om de levensduur van onze producten te garanderen. Onder deze tests is er de jerktest om de weerstand tegen gewicht te valideren (herhaalde belasting tot 10.000 cycli) en de trektest op de stof en op de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-AFDELING VOOR PRODUCTCERTIFICATIE?
De Kipsta-afdeling voor productcertificatie is een team van testingenieurs die gekwalificeerd en erkend zijn voor: de implementatie van specifieke protocollen en tests met betrekking tot het gebruik van producten | de werving van gekwalificeerde testers om productfuncties te beoordelen | de objectieve analyse van de resultaten, met behulp van statistische hulpmiddelen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Rugzak Essentiel 17 liter zwart
Rugzak Essentiel 17 liter zwart
Rugzak Essentiel 17 liter zwart
Rugzak Essentiel 17 liter zwart
Rugzak Essentiel 17 liter zwart
Rugzak Essentiel 17 liter zwart

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN