KIPSTA

Rugzak Essential 24 liter kaki en fluogeel

€17,99
Ref. : 8808697

De sportrugzak Essential 24 liter is speciaal gemaakt om al je sport- en alledaagse spullen in te vervoeren.

Ben je op zoek naar een handige rugzak? De slim ingedeelde ESSENTIAL 24 liter gaat overal mee naartoe en is een prima keuze om de nodige spullen voor je trainingen of andere activiteiten te vervoeren.

Kleur: Kaki / Fluo limoengroen

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Afmetingen = 46 x 32 x 14 cm | Volume van 24 liter | Handbagageformaat.

Meerdere vakken

6 vakken: hoofdvak, schoenenvak, laptopvak, flessenhouder en accessoiresvak.

Stevigheid

Materialen bestand tegen zware belasting en slijtage. Heeft jerk test doorstaan.

Draagcomfort

Verstelbare schouderbanden en gewatteerde rug.

Technische informatie

Ontwikkeling van de rugzak ESSENTIAL 24 liter

We kwamen dit probleem zelf ook tegen bij het inpakken van onze sporttas: hoe beschermen we de rest van onze spullen tegen die vieze sportschoenen? We hebben dat slim opgelost door de sporttas ESSENTIAL te voorzien van een schoenenvak dat gescheiden is van het grote middenvak. Binnenin vind je ook een divider voor je laptop. En dit model heeft enkele vakken aan de zijkant, zodat je je flesje water altijd binnen handbereik hebt.

Draagcomfort

Omdat je graag een comfortabele rugzak hebt als je je te voet of met de fiets verplaatst, hebben we gekozen voor gebogen schouderbanden. Die vormen zich beter naar zowel elke lichaamsbouw.

Indeling van de rugzak ESSENTIAL 24 liter

In deze rugzak kan je je sportuitrusting en dagelijkse spullen van elkaar gescheiden houden.Het heeft 6 handige vakken, waaronder een hoofdvak voor kleding, een schoenenvak (voor schoenen tot maat 42), twee flessenhouders, een vak voor documenten of een laptop, en een vak voor persoonlijke spullen zoals je smartphone.

Handbagageformaat

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Waarom deze reeks van ESSENTIAL-sporttassen?

Of je nu gewoon voor je plezier speelt, of alleen of in een club, we moeten allemaal onze sportuitrusting kunnen meenemen. Daarom hebben we de ESSENTIAL-tassen ontwikkeld voor elke draagwijze, met een onmisbare indeling in vakken zodat je je schone en vuile spullen van elkaar kunt scheiden. We hebben de functies en het ontwerp van deze producten tot het essentiële teruggebracht, zonder ergens in te leveren op bruikbaarheid of stevigheid.

Afmetingen en gewicht


Afmetingen: 46 x 32 x 14 cm.
Gewicht: 345 gram.

Garantie

2

Gewicht

0.345 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen de zon en tegen vocht.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we slijtvastheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook verschillende tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

Wat is de Kipsta certificatie-afdeling?
De Kipsta certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen. | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten. | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden