Rugbyschoenen met vaste noppen voor droog terrein kinderen R500 blauw

€29,99

8575017

Onze ontwerpers, zelf fervente rugbyspelers, ontwikkelden deze schoen voor kinderen die regelmatig rugby spelen op droge velden of kunstgras.

Deze comfortabele en stevige rugbyschoenen hebben een verstevigde neus zodat ze de voorkant van de voet uitstekend beschermen.

Kleur:

Navyblauw

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Stevige neus om de voet extra te beschermen.

Pascomfort

De inlegzool in dempend EVA zorgt voor een goede ondersteuning van de voet.

Levensduur

Het materiaal van het bovenwerk maakt deze schoenen bijzonder duurzaam.

Grip

Ronde noppen, geschikt voor droge velden of kunstgras. Goede schokspreiding.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom schoenen met vaste noppen voor kinderen?

Speelt je kind je op droog terrein of op kunstgras, dan raden we je aan om schoenen uit het assortiment FG (Firm Ground) te kiezen. De schoenen in dit assortiment hebben zolen met vaste noppen die geschikt zijn om te spelen op elk (kunst)grasveld. Voor jonge beginners biedt dit type zool veel soepelheid tijdens de loopfases.

Een schoen die comfortabel zit en ondersteuning biedt.

Inlegzool met twee schokdempende zones (pads) aan de hiel en onder de voetwelving. Dit zijn de twee delen van de voet die het zwaarst worden belast op droog terrein. Zo wordt meer comfort verzekerd voor de voet tijdens het rennen, afzetten en springen. De versteviging achteraan op de hiel zorgt ervoor dat de voet goed ondersteund wordt bij richtingsveranderingen.

Onze onderhoudstips.

We raden je aan om je schoenen plat te laten drogen in een droge, goed verluchte ruimte. Het bovenwerk is niet van leer, dat vergemakkelijkt het onderhoud: je hoeft de schoenen niet in te vetten. Na trainingen en wedstrijden mag je niet vergeten om je schoenen af te borstelen en onder de kraan te houden, om aarde en modder te verwijderen.

Personalisatie

Deze schoenen kan je trouwens ook laten personaliseren: je kan je naam er laten op zetten in het atelier van je Decathlon-winkel.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 100% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Wassen voor eerste gebruik. Niet stomen.

AFBEELDINGEN

Rugbyschoenen met vaste noppen voor droog terrein kinderen R500 blauw
Rugbyschoenen met vaste noppen voor droog terrein kinderen R500 blauw

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN