RUGBYSCHOENEN MET NOPPEN VOOR KINDEREN R500 SG DRASSIG TERREIN ZWART

29,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Onze ontwerpers, zelf fervente rugbyspelers, ontwikkelden deze schoen voor kinderen die regelmatig rugby spelen bij regenweer en op een drassig veld.

Deze comfortabele en stevige rugbyschoenen hebben een verstevigde neus zodat ze de voorkant van de voet uitstekend beschermen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Zool met 6 universele schroefnoppen, voor de nodige grip

Bescherming tegen schokken

Stevige neus om de voet extra te beschermen.

Gebruikerscomfort

De inlegzool in dempend EVA zorgt voor een goede ondersteuning van de voet.

Levensduur

Het materiaal van het bovenwerk maakt deze schoenen bijzonder duurzaam.

TECHNISCHE INFORMATIE

De positie op het veld: een ander belangrijk criterium als je een schoen kiest

Voorwaartsen op posities 1 tot 8 kiezen best het hele jaar door voor dit soort noppen, gelet op hun positie. Voor hen is de aard van het terrein niet het enige keuzecriterium. Omdat ze tijdens scrums en inworpen extra grip nodig hebben, is dit type zool voor hen ideaal. Voor kinderen, en zeker tot 8 jaar, raden we daarentegen een zool met vaste, gegoten noppen aan.

duurzaamheid en personalisatie

De zool heeft 6 universele, verwisselbare schroefnoppen. Deze schoenen kan je trouwens ook laten personaliseren: je kan je naam laten opdrukken aan het atelier van je Decathlon-winkel.

Onze onderhoudstips.

We raden je aan om je schoenen plat te laten drogen in een droge, goed verluchte ruimte. Het bovenwerk is niet van leer, dat vergemakkelijkt het onderhoud: je hoeft de schoenen niet in te vetten. Na trainingen en wedstrijden mag je niet vergeten om je schoenen af te borstelen en onder de kraan te houden, om aarde en modder te verwijderen.

Een schoen die comfortabel zit en ondersteuning biedt.

Inlegzool met twee schokdempende zones (pads) aan de hiel en onder de voetwelving. Dit zijn de twee delen van de voet die het zwaarst worden belast op droog terrein. Zo wordt meer comfort verzekerd voor de voet tijdens het rennen, afzetten en springen. De versteviging achteraan op de hiel zorgt ervoor dat de voet goed ondersteund wordt bij richtingsveranderingen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 100% Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

AFBEELDINGEN

RUGBYSCHOENEN MET NOPPEN VOOR KINDEREN R500 SG DRASSIG TERREIN ZWART
RUGBYSCHOENEN MET NOPPEN VOOR KINDEREN R500 SG DRASSIG TERREIN ZWART
RUGBYSCHOENEN MET NOPPEN VOOR KINDEREN R500 SG DRASSIG TERREIN ZWART

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN