ALLEN

Reinigingskoord voor jachtgeweer kaliber 30

€19,99
Ref. : 8659875

Ontwikkeld om in alle eenvoud je wapen met kaliber 30/7,62 mm te onderhouden.

Met het reinigingskoord kaliber 30 maak je de loop van je geweer in een handomdraai schoon. Het koord bestaat uit textiel en borsteltjes en verwijdert dus alle soorten resten.

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Compactheid

Heel gemakkelijk mee te nemen in je geweerfoedraal of -koffer.

Gebruiksgemak

Breng het koord in langs de kamer en trek tot aan de mond van de loop.

Eenvoudig onderhoud

Reinig je geweerloop in één handeling

Technische informatie

Compatibele kalibers

30 M1 / 30-30 Win / 308 WIN / 7,62X39 / 7,62 x 54R / 30-06 SPRG / 30-284 / 300 WM / 300 WSM / 300 RUM / 300 weatherby

Hoe gebruik je dit product?

Stop het koord (het metalen stukje) in de kamer van je wapen om het in de richting van de trekken van de loop te reinigen. Als het metalen stukje en het koord uit het wapen komen, trek je gelijkmatig aan het koord tot het volledig uit het wapen komt.

Schoonmaken waar je maar wilt

Het grootste voordeel van een reinigingskoord is dat het weinig plaats inneemt. Je kunt het dan ook altijd en overal eenvoudig meenemen. Zo kan je makkelijk de loop van je geweer schoonmaken na een schietsessie of een jachtpartij.

Volledig reinigen in één handeling?

"Het reinigingskoord wisselt gladde delen af met borsteltjes om alle soorten vuilafzetting aan de binnenkant van de loop te verwijderen.
Stop de ballast (het metalen stukje) in de kamer van je wapen en laat het vallen met behulp van de zwaartekracht, tot het er aan de loopmond uitkomt. Je draait het koord best rond een voorwerp zodat je in de as van de loop kunt trekken, zonder je handen pijn te doen."

Olie of oplosmiddel gebruiken?

Reinig je wapen eerst met het reinigingskoord. Na het reinigen en om je wapen te beschermen, doe je enkele druppeltjes olie op het koord en ga je opnieuw door je geweer. Je kunt je wapen nu een korte of lange tijd aan de kant leggen.Voor gebruik goed laten drogen en ontvetten.

Garantie

2 jaar

Reviews

Bekijk ook