Reinigingskoord voor jachtgeweer kaliber 12 Borenado

19,99
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ontwikkeld om je jachtgeweer met kaliber 12 heel eenvoudig te onderhouden, ongeacht of het 'over & under', 'side by side' of semi-automatisch is.

Met de reinigingskoord kaliber 12 maak je de loop van je geweer in een handomdraai schoon. De koord bestaat uit textiel en borstels en verwijdert dus alle soorten vuilresten.

PRODUCTVOORDELEN

Compactheid

Heel gemakkelijk mee te nemen in je geweerfoedraal of -koffer.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe gebruik je dit product?

Stop het koord (het metalen stukje) in de kamer van je wapen om het in de richting van de trekken van de loop te reinigen. Als het metalen stukje en het koord uit het wapen komen, trek je gelijkmatig aan het koord tot het volledig uit het wapen komt.

Schoonmaken waar je maar wilt

Het grootste voordeel van een reinigingskoord is dat het weinig plaats inneemt. Je kunt het dan ook altijd en overal meenemen. Zo kan je eenvoudig de loop van je geweer schoonmaken na een sessie kleiduifschieten of een jachtpartij.

Volledig reinigen in één handeling?

Het reinigingskoord wisselt gladde delen af met borsteltjes om alle soorten vuilafzettingen aan de binnenkant van de loop te verwijderen.
Stop het koord (het metalen stukje) in de kamer van je wapen en laat het vallen met behulp van de zwaartekracht, tot het aan de loopmond uitkomt. Je draait het koord best rond een voorwerp zodat je in de as van de loop kunt trekken, zonder je handen pijn te doen.

Wanneer gebruik je olie of een oplosmiddel?

Reinig je wapen eerst met het reinigingskoord. Na het reinigen en om je wapen te beschermen, doe je enkele druppeltjes olie op het koord en ga je opnieuw door je geweer. Je kunt je wapen nu een korte of lange tijd aan de kant leggen.

Garantie

2 jaar

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN