Regenponcho fiets 900 kaki/vlaskleur

29,99
Kleur: DONKERGROEN / Vaalbeige
Maat: Maattabel

Wie zich tegen hevige regen wil beschermen tijdens dagelijkse fietsritten in de stad. Samen met een waterdichte overbroek, is deze poncho de ideale oplossing.

Om te fietsen en te zingen in de regen. Deze poncho met mouwen biedt heel wat bewegingsvrijheid en beschermt je van hoofd tot knieën. En dankzij de transparante capuchon zie je uitstekend rondom je.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Blijf tot 2 uur lang droog tot aan je knieën. Alle naden zijn afgedicht.

Stabiliteit

Vliegt niet op, dankzij de dijbevestigingen

Gezichtsveld

Dankzij de capuchon met doorschijnende delen opzij is je gezichtsveld optimaal

Ventilatie

De perforaties onder de armen zorgen voor de nodige verluchting

Bewegingsvrijheid

Dankzij de mouwen kan je richtingveranderingen heel eenvoudig aangeven

Compactheid

Kan je gemakkelijk overal mee naartoe nemen in het vooraan ingewerkte hoesje.

Compatibiliteit

Dankzij de slimme verlichtingsoptie op de borst ben je uitstekend zichtbaar.

TECHNISCHE INFORMATIE

SNIT

Ruim model, kan makkelijk over je jas en ook over een rugzak van 20 liter.
Uniseks-model dat je van het hoofd tot de dijen bedekt.
Je kunt je fietshelm over de capuchon dragen of eronder, tenzij het een groot model is, type bolhelm.
Past perfect in de buidelzak: L26 x H25 x D4 cm.

Waterdichtheid van de stof

De waterdichtheid wordt verzekerd door de stevige, gecoate stof en de met tape afgedichte naden. We meten in hoeverre een stof bestand is tegen de druk van water, uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op ISO 811-norm). De stof van dit artikel weerstaat aan een druk uitgeoefend door 2000 mm water. Het product wordt in ons eigen lab ook nog getest en gevalideerd onder een regendouche van 60 l water/u/m², en dat 2 uur lang. De omstandigheden van een gemiddelde regenbui, zeg maar.

Ademend vermogen van de stof

Waterafstotende coating (RET = 12): beperkt condensvorming binnenin. Om te weten of een stof ademt, meten we de weerstand van de stof tegen damp, de RET-waarde (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager die waarde, hoe beter de transpiratiedampen van je lichaam kunnen ontsnappen en hoe beter de stof dus ademt. Voorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof / 9 < RET < 12 = heel ademende stof / 12 < RET < 20 = ademende stof / RET > 20 = stof die weinig of niet ademt.

STEVIGHEID VAN DE STOF

De hoofdstof van dit artikel is een 'ripstop' stof.Dat is een synthetische, dicht geweven stof met verstevigd garen, die slijtage tegengaat, de waterdichtheid verzekert en niet scheurt. De stof wordt onderworpen aan een hele batterij tests. Zo testen we ze op schuur- en wrijvingsbestendigheid, op veroudering, op wasbestendigheid om na te gaan of de eigenschappen, het gedrag, de dikte, het uitzicht enz. onveranderd blijven.

COMPATIBILITEIT MET VERLICHTING

Dit artikel is voorzien van 2 bevestigingen, voor- en achteraan, voor de Vioo Clip-lampjes, onze handige ledlampjes die je overal kunt vastklikken en in één beweging weer losklikt. Dankzij de rode of witte verlichting, naar keuze continu brandend of knipperend, ben je met de Vioo Clip goed zichtbaar tot op 110 meter. Gaat 9 uur mee in knipperstand en 4,5 uur bij continu branden. Gemakkelijk oplaadbaar met het USB-kabeltje (bijgeleverd bij je Vioo Clip).

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Inzetstuk 100% Polyamide

VOORRAADADVIES

Niet nat opvouwen, dan zou condens kunnen ontstaan. Na gebruik altijd goed laten drogen voordat je hem opvouwt.

GEBRUIKSAANWIJZING

Deze poncho is niet geschikt voor op de racefiets of MTB

TESTS

Alle naden zijn afgedicht, getest in het lab. Dit product werd gevalideerd met een douchetest van 60 l water/m²/u, en dat 2 uur lang. Bij die test worden de omstandigheden van een gemiddelde regenbui nagebootst.

Goedgekeurd door

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in het Franse Rijsel, in het hartje van de stad. Daar kan het weer 's ochtends en 's avonds sterk verschillen. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er nieuwe producten, tot in de puntjes bestudeerd om het leven van fietsers nog wat aangenamer te maken. Elk product wordt getest in gebruik voor het in de rekken ligt, op die manier zorgen we ervoor dat ons hele assortiment is aangepast aan de noden van de fietsers van vandaag en morgen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN