Regenjasje 900 Light voor fietsers, herenmodel, grijs

€3999
DSM : 144628

Ontworpen voor: wie regelmatig fietst (ritten van 2 uur).

Het regenjack 900 voor fietsers beschermt uitstekend tegen de regen. Het is licht en compact, en kan gemakkelijk opgeborgen worden in het eigen zakje.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Volledig water- en winddichte stof, waterafstotende naden.

Ademend vermogen

Ventilatieplooitjes aan de oksels en op de rug.

Lichtheid

Superlichte stof: 91 g in maat L.

Compactheid

Heel compact opvouwbaar in het eigen binnenzakje.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van het product

Waterdichtheid van een stof is het vermogen om de regen buiten te houden. Men meet de weerstand van een stof tegen een waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is dus bestand tegen de waterdruk uitgeoefend door 2.000 m water (wat ongeveer overeenstemt met een bui van 2 uur).

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheidsweerstand (aan de hand van een test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp laat ontsnappen die je lichaam in beweging afgeeft en hoe sterker ze dus ademt. Een voorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof.

Producttests

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in het B'TWIN VILLAGE, in het Franse Lille. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er mooie, eenvoudige en technische producten voor fietsers. Vervolgens worden die ongenadig getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we onze producten pas voortdurend kunnen verbeteren door ze in echte omstandigheden te testen.

Onderhoudstips

Wassen met de hand. Binnenstebuiten draaien. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Machinaal wassen met een aangepast wasmiddel. Niet in de droger stoppen.
Previous
Next

REVIEWS

4 /5
42 Reviews
42 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
18
4
14
3
6
2
2
1
2
Het werkt
4/5
Ik gebruik deze regenjas sinds 3 maanden voor woon-werk verkeer (26km enkel). Voor lichte regenbuien werkt dit perfect. Pas als het echt water giet zal de regen toch doordringen na een goede 45min.

Mijn enige klacht is de zichtbaarheid. Tijdens regenbuien zijn donkergrijs en weinig tot geen reflectie (zo ver ik kan opmerken) geen veilige opties. Ik los dit nu op door mijn windjas hierover aan te rekken, maar dit is in de lente en zomer geen optie! Ik hoop tegen dan eenzelfde jas te vinden die wat meer zichtbaar is.
Meer
Zeer tevreden
4/5
Vorm, kleur, licht en aangenaam om dragen
Geen opmerkingen, voldoet aan mijn wensen
Meer
Excellent Jacket
5/5
I wanted something lightweight to fit in my jersey pocket. This really does tick all the boxes. Super lightweight, packs down really small, well vented and fits really snug so doesn't inflate like a balloon. I have had no ecperience of condensation even after wearing and riding for long periods. Excellent design and super quality!
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

B'twin

Windjack Ultralight 500

(172)
B'twin

Shirt 100 met lange mouwen, zwart

(1)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

B'twin Regenjasje 900 Light voor fietsers, herenmodel, grijs