Regenjas voor wandelen MH550 koraal kinderen 7-15 jaar

39,99
Kleur: Aardbei
Maat: Maattabel

We ontwikkelden deze jas voor kinderen die dol zijn op wandeltochten, bij elk weer vertrekken en een goede bescherming nodig hebben.

Deze jas beschermt je kind uitstekend tegen de regen.Technische jas met kwaliteitslabel: gedurende 5 uur getest onder een douche van 60 liter water/m².

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Waterdichte coating (5000 Schmerber), alle naden zijn afgedicht.

Gewicht

Slechts 350 g in maat 10 jaar.

Ventilatie

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie. Twee ventilatieritsen

Stevigheid

Ripstop stof, goed bestand tegen schuren. 2 jaar garantie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

We meten in hoeverre een stof bestand is tegen de druk van een waterkolom, uitgedrukt in mm (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de waterkolom, hoe groter de druk en hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 5.000 mm weerstaat dus aan een druk van 5.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 5 uur). De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 5.000 Schmerber).

Ademend vermogen van de stof

Het ademend vermogen van een stof wordt uitgedrukt in RET (Resistance Evaporative Transfert).
Dit is het vermogen om het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten af te voeren, en zo te voorkomen dat de huid nat wordt. Hoe lager die RET-waarde, hoe beter de stof ademt.
RET ≤ 6: heel ademende stof
RET ≤ 12: ademend
RET ≤ 20: weinig ademende stof

Dit kledingstuk heeft RET 12

STEVIGHEID VAN DE STOF

Test op slijt- en schuurvastheid: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Slijtagetest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Winddicht

De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.

Technische details

Bandjes met klittenband aan de polsen. Goed bedekkend rugpand om ook de billen te bedekken wanneer je neerzit. 2 ventilatieritsen vooraan. Zak met doorvoeropening voor oortjes.

ONDERHOUD

1/ Wassen in de machine (op 30°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: dat kan de stof beschadigen. 3/ Houd de soorten kleding en verschillende kleuren gescheiden. 4/ Niet bleken. 5/ Overvloedig spoelen en centrifugeren op laag toerental. 6/ Drogen: aan de waslijn of in de droger (lage temperatuur, kort programma).

ONZE MILIEU-AANPAK

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken. We werken er elke dag aan om dit product verantwoorder te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

WAAR KOMEN ONZE JASSEN VANDAAN?

Deze jas werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze jassen en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats opbergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van warmtebronnen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Regenjas voor wandelen MH550 koraal kinderen 7-15 jaar
Regenjas voor wandelen MH550 koraal kinderen 7-15 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN