Regenjas voor wandelen MH500 blauw kinderen 7 tot 15 jaar

19,99
Kleur: Navyblauw
Maat: Maattabel

Onze ontwikkelaars, zelf fervente wandelaars, ontwierpen de regenjas MH500 die je kind beschermt wanneer er regen of wind komt opzetten in de bergen!

Dé klassieker om je kind te beschermen tegen de regen! Deze regenjas is gemaakt van waterdicht materiaal en de naden aan de schouders en capuchon zijn afgedicht.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Coating 1 uur waterdicht (2000 Schmerber), hoofdnaden afgedicht.

Gewicht

Slechts 320 g in maat 10 jaar.

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensvorming binnenin.

Ventilatie

Geventileerde rug voor meer comfort tijdens het wandelen.

Stevigheid

2 jaar garantie.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

We meten in hoeverre een stof bestand is tegen de druk van een waterkolom, uitgedrukt in mm (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de waterkolom, hoe groter de druk en hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2000 Schmerber).

Winddichtheid

De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.

Ademend vermogen van de stof

Het ademend vermogen van een stof wordt uitgedrukt in RET (Resistance Evaporative Transfert).
Dit is het vermogen om het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten af te voeren, en zo te voorkomen dat de huid nat wordt. Hoe lager die RET-waarde, hoe beter de stof ademt.
RET ≤ 6: heel ademende stof
RET ≤ 12: ademende stof
RET ≤ 20: weinig ademende stof

Dit kledingstuk heeft RET 12

Slijtvastheid van de materialen

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Verouderingstest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en het uitzicht van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Technische details:

Deels met elastiek aan de polsen. Gevoerd met netstof, geventileerde rug. Zak met doorvoeropening voor oortjes.

ONDERHOUD

1/ Wassen in de machine (30°C): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: dat kan de stof beschadigen. 3/ Houd de soorten kleding en verschillende kleuren gescheiden. 4/ Niet bleken. 5/ Overvloedig spoelen en centrifugeren op laag toerental. 6/ Drogen: aan de waslijn of in de droger (lage temperatuur, kort programma).

ONZE DUURZAME AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyester Flessenhals/Fopspeen 100% Polyester Buitenste laag 100% Polyurethaan Mouwvoering 100% Polyester Instap - terry 82% Polyamide, 18% Elastaan

VOORRAADADVIES

Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats opbergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verwijderd houden van warmtebronnen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest op het terrein. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die je kunt tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 40° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Regenjas voor wandelen MH500 blauw kinderen 7 tot 15 jaar
Regenjas voor wandelen MH500 blauw kinderen 7 tot 15 jaar
Regenjas voor wandelen MH500 blauw kinderen 7 tot 15 jaar

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN