Regenjas voor wandelen MH150 rood kinderen 7 tot 15 jaar

17,99
Kleur: BORDEAUX / ROOD
Maat: Maattabel

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de regenjas MH150 voor jonge wandelaars om je kind bij plotse regen of wind in de bergen te beschermen!

Deze regenjas beschermt je kind tegen de regen en moet beslist mee op elke wandeltocht! Op te bergen in de eigen zak en kan dan zo in de rugzak.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Coating 1 uur waterdicht (2.000 mm). De hoofdnaden zijn afgedicht.

Compactheid

Op te bergen in de eigen zak en kan dan zo in de rugzak

Ademend vermogen

Vochtabsorberende coating (RET=12): beperkt condensvorming binnenin.

Gewicht

Weegt slechts 155 g in maat 8-9 jaar

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van de stof

Dit kledingstuk werd getest onder een douche van 60 liter water/m²/uur gedurende 1 uur. Die test bootst een gemiddelde regenbui in de bergen na.
Een stof met een waterdichtheid van 2.000 mm is bestand tegen een druk van 2.000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 1 uur).
De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2.000 schmerber).

Ademend vermogen van de stof

Het ademend vermogen van een stof wordt uitgedrukt in RET (Resistance Evaporative Transfert).
Dit is het vermogen om het vocht dat door het lichaam wordt geproduceerd tijdens het sporten naar buiten af te voeren, en zo te voorkomen dat de huid nat wordt. Hoe lager die RET-waarde, hoe beter de stof ademt.
RET ≤ 6: heel ademende stof
RET ≤ 12: ademende stof
RET ≤ 20: weinig ademende stof

Dit kledingstuk heeft RET 12

Praktische details

Op te bergen in de zak. Rits in het midden, capuchon, elastieken aan de polsen en onderaan

SLIJTVASTE MATERIALEN

Test op slijtvastheid en bestandheid tegen wrijving: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Slijtagetest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

ONDERHOUD

1/ Wassen in de machine (30°C): met een mild wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: dat kan de stof beschadigen. 3/ Houd de soorten kleding en verschillende kleuren gescheiden. 4/ Niet bleken. 5/ Overvloedig spoelen en centrifugeren op laag toerental. 6/ Naar wens drogen aan de waslijn of in de droger (lage temperatuur, korte duur).

ONZE AANPAK

Omdat we ons er bewust van zijn dat we iets moeten doen om onze planeet te beschermen, zet Quechua zich in om de ecologische voetafdruk van zijn producten te verkleinen.
Momenteel is dit product nog niet ecodesigned, maar we werken er elke dag aan om het milieuvriendelijker te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan centraal bij alle producten die we ontwikkelen.

WAAR KOMEN ONZE JASSEN VANDAAN?

Deze jas werd ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc, in Frankrijk, en wordt vervolgens gemaakt door onze leveranciers in Bangladesh en Ethiopië.
Die partners kunnen bogen op uitvoerige knowhow in de productie van jassen. We werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Stof op mouw 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan Stof op schouder 100% Polyester Capuchon 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Uit de buurt houden van warmtebronnen.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN