Regenjack voor golf dames RW500 marineblauw

79,99 −25%
59,99
Kleur: Navyblauw
Maat: Maattabel

Ons team, zelf fervente golfers, ontwikkelde deze dames golf regenjas voor als het gaat regenen tijdens het golfen. Gemaakt van een ademende stof.

Speel ongehinderd in de regen! Dit regenjack houdt je 4 uur lang droog en biedt je al het comfort dat je nodig hebt op de golfbaan en in golfwedstrijden.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Blijf vier uur lang droog dankzij de waterdichte stof en constructie.

Bewegingsvrijheid

Behoud je bewegingsvrijheid dankzij de rekbare stof in gelamineerd tricot.

Ademend vermogen

Blijf droog zonder het te warm te krijgen dankzij de ademende stof.

Stil

De stof in gelamineerd tricot hoor je niet, zelfs niet als je beweegt.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Sophie, onze productmanager, stelt je ons golf regenjack voor:

"Wie 4 uur lang in de regen golf speelt, doet mee aan een wedstrijd. Op die momenten wil je kleding die je de regen laat vergeten. Onze regenkleding is geschikt voor elke golfspeler en voldoet tegelijk aan de eisen van ervaren spelers. Alles begon bij het design.
Het jack is mooi en heeft een zuiver, elegant design. Hiermee kan je echt golf spelen in de regen, het is meer dan een simpele regenbescherming. Ik ben er bijzonder trots op."

Ons productontwikkelingsteam verklapt je de geheimen van een regenjack:

"Voor de ontwikkeling van dit jack werkten we samen met de specialisten in regenkleding bij Decathlon, die hun knowhow met ons deelden." Sophie, productmanager.
Het resultaat is een waterdicht en -afstotend jack waarmee je tot 4 uur lang in de regen kan spelen zonder dat je doorweekt raakt, dankzij de 3-laags stof en de waterdichte ritsen.
Ook het design beschermt tegen de regen: "Hoe minder naden in een kledingstuk, hoe beter waterdicht het is." Ludivine, methode-ingenieur.

We stellen je kleding voor die is ontworpen voor de regen ... en voor jouw comfort.

- De kraag komt iets hoger in de nek en de rits is afgedekt zodat je niet wordt gehinderd als je naar beneden kijkt.
- Door de lengte van het jack behoud je een optimale bewegingsvrijheid.
- De mouwen zijn voorgevormd aan de ellebogen en aan de polsen voorzien van elastiek en een bandje om aan te spannen zodat dit regenjack je absoluut niet hindert bij het adresseren.
- De voeringstof plakt niet aan je kleding, voor meer comfort en vrijheid.

Een regenjack getest in de praktijk.

"Ons productontwikkelingsteam deed eerst onderzoek naar waterdichtheid en de behoeften bij de golfsport, en testte vervolgens onze regenkleding in echte omstandigheden:
"We hebben het jack getest in de praktijk, tijdens een extreem koud en nat weekend in december, met een tiental ervaren golfspelers en -speelsters. En tijdens de fotoshoot waren de omstandigheden zo mogelijk nog slechter. In die extreme omstandigheden konden we dit regenjack goedkeuren", vertellen Sophie en Ludivine

Waterdichtheid en ademend vermogen vanuit technisch oogpunt

De waterdichtheid van de stof wordt gemeten met de waterkolomtest, die ook de Schmerber-meetmethode wordt genoemd. Onze stof liet bij een waterkolom van 5000 mm nog steeds geen water door.

Het ademend vermogen wordt dan weer gemeten met de dampweerstandscoëfficiënt of RET. Die is lager dan 12 en dat betekent dat onze stof heel ademend is, geschikt bij matig inspanningen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Fles/Lichaam 100% Polyester Crosslinker 100% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN