Regenjack voor golf dames RW500 marineblauw

€79,99

8549211

Ons team, zelf fervente golfers, ontwikkelde deze dames golf regenjas voor als het gaat regenen tijdens het golfen. Gemaakt van een ademende stof.

Speel ongehinderd in de regen! De Rain Weather-regenjas houdt je 4 uur lang droog en biedt je al het comfort dat je nodig hebt op de golfbaan en tijdens golfwedstrijden.

Kleur:

Navyblauw

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Blijf vier uur lang droog dankzij de waterdichte stof en constructie.

Bewegingsvrijheid

Behoud je bewegingsvrijheid dankzij de rekbare stof in gelamineerd tricot.

Ademend vermogen

Blijf droog zonder het te warm te krijgen dankzij de ademende stof.

Geluidsniveau

De stof in gelamineerd tricot hoor je niet, zelfs niet als je beweegt.

TECHNISCHE INFORMATIE

Sophie, onze productmanager, over onze regenjas RW voor golf:

"Wie 4 uur lang in de regen golf speelt, doet mee aan een wedstrijd. Op die momenten wil je kleding die je de regen laat vergeten. Onze regenkleding is geschikt voor elke golfer en voldoet tegelijk aan de eisen van ervaren spelers. Alles begon bij het design.
De jas kreeg een fraai, eenvoudig en elegant design. Hiermee kan je echt golfen in de regen, het is meer dan een simpele regenbescherming. Ik ben er bijzonder trots op."

Ons productontwikkelingsteam verklapt je de geheimen van een regenjas:

"Voor de ontwikkeling van deze jas werkten we samen met de specialisten in regenkleding bij Decathlon, die hun knowhow met ons deelden." Sophie, productmanager.
Het resultaat is een waterdichte en waterafstotende jas waarmee je tot 4 uur lang in de regen kan spelen zonder dat je doorweekt raakt, dankzij de 3-laagse stof en de waterdichte naden en ritsen.
Ook het eenvoudige design beschermt tegen de regen: "Hoe minder naden in een kledingstuk, hoe beter waterdicht het is." Ludivine, methode-ingenieur.

Kleding die is ontwikkeld voor de regen ... en voor jouw comfort.

- De kraag komt iets hoger in de nek en de rits is afgedekt zodat je niet wordt gehinderd als je naar beneden kijkt.
- Door de lengte van de jas behoud je een optimale bewegingsvrijheid.
- De mouwen zijn voorgevormd aan de ellebogen en zijn aan de polsen voorzien van elastiek en een bandje om aan te spannen zodat deze regenjas je niet in de weg zit bij het adresseren.
- De voeringstof plakt niet aan je kleding, voor meer comfort en vrijheid.

Een regenjas getest in de praktijk.

Ons productontwikkelingsteam deed eerst onderzoek naar waterdichtheid en de behoeften bij de golfsport, en testte vervolgens onze regenkleding in echte omstandigheden:
"We hebben de jas getest in de praktijk, tijdens een extreem koud en nat weekend in december, met een tiental ervaren golfers en golfsters. En tijdens de fotoshoot waren de omstandigheden zo mogelijk nog slechter. In die extreme omstandigheden konden we deze regenjas goedkeuren", vertellen Sophie en Ludivine.

Waterdichtheid en ademend vermogen vanuit technisch oogpunt

De waterdichtheid van de stof wordt gemeten met de waterkolomtest, die ook de Schmerber-meetmethode wordt genoemd. Onze stof liet bij een waterkolom van 5.000 mm nog steeds geen water door.

Het ademend vermogen wordt dan weer gemeten met de dampweerstandscoëfficiënt of RET. Die is lager dan 12 en dat betekent dat onze stof heel ademend is en geschikt bij matige inspanningen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Membraan 100% Polyurethaan

TESTS

De waterdichtheid van de stof wordt gemeten met de waterkolomtest, die ook de Schmerber-meetmethode wordt genoemd. Onze stof liet bij een waterkolom van 5.000 mm nog steeds geen water door.

Het ademend vermogen wordt dan weer gemeten met de dampweerstandscoëfficiënt of RET. Die is lager dan 12 en dat betekent dat onze stof heel ademend is en geschikt bij matige inspanningen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN