Regenjack 900 Ultralight voor fietsers, herenmodel, grijs

€3999
DSM : 144628

Ontworpen voor: regelmatige ritten bij regenweer (tot 3 uur per rit).

Het regenjack 900 van B'TWIN voor heren beschermt uitstekend tegen de regen. Het is ook erg licht en compact zodat het gemakkelijk op te bergen is in een achterzak van je fietsshirt.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Volledig water- en winddichte stof, waterdichte naden.

Ademend vermogen

Ventilatieplooitjes onder de armen en op de rug.

Lichtheid

Superlichte stof: 126 g in maat L.

Compactheid

In de eigen binnenzak op te bergen.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterdichtheid van het kledingstuk

Waterdichtheid van een stof is het vermogen om de regen buiten te houden. Men meet de weerstand van een stof tegen een waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen de waterdruk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).

Ademend vermogen van de stof

Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheidsweerstand (aan de hand van een test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp laat ontsnappen die je lichaam in beweging afgeeft en hoe meer ze dus ademt. Enkele voorbeelden: RET < 9 = extreem ademende stof.

Producttests

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in het B'TWIN Village in het Franse Rijsel. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er mooie, eenvoudige en technische producten voor fietsers. Die producten worden vervolgens ongenadig getest in gebruik. We zijn er immers van overtuigd dat enkel door onze producten in echte omstandigheden te testen, we ze voortdurend kunnen verbeteren.

Onderhoudstips

Met de hand wassen. Het kledingstuk binnenstebuiten draaien. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Wassen in de machine met een aangepast wasmiddel. Niet in de droger stoppen.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.5 /5
20 Reviews
20 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
14
4
4
3
1
2
0
1
1
de ideaale oplossing van fietsen in een regen bui
5/5
Ideaal zo dun in je kont zak geen druppel drinkt door tijdens het fietsen in de regen bui, kost best wel wat maar dan heb je ook iets bijzonder
Meer
Degelijk en lichtgewicht regenjasje
5/5
Aanrader
Meer
windjack
5/5
Dit vestje doet wat het beloofd. Houd lichte regen tegen, is volledig winddicht. Alleen de wind tegenhouden geeft al een enorm temperatuursverschil. Compact genoeg om nog net in de achterzak of materiaalbus weg te steken.
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

B'twin

Armstukken fiets 900

B'twin

Beenstukken fiets 900

DIENSTEN

ONDERHOUD & REPARATIE

Onze experts staan elke dag voor je klaar. Vertrouw ons je materiaal toe en blader door onze service heen. Vergeet bij de aankoop van je fiets niet om je framenummer te noteren!

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard