Regenbroek voor op de fiets heren 540 zwart

44,99

Kleur:

ZWART / Carbongrijs

Maat:

Maattabel

Verplaats je je vaak met de fiets en houd je liever je benen en voeten droog als het regent? Ga dan voor deze regenbroek, speciaal gemaakt voor fietsers.

Met deze regenbroek laat je je niet langer verrassen door regen of plassen: stevig, goed aansluitend, waterdichte rits, geïntegreerde overschoenen en PBM-gecertificeerde zichtbaarheid.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Houdt je benen en voeten tot 2 uur lang droog. Alle ritsen en naden waterdicht.

Winddicht

De speciale stof beschermt je tegen de wind.

Zichtbaarheid

Blijf zichtbaar 's nachts dankzij de reflecterende stroken.

Gemakkelijk aan en uit

Makkelijk aan te trekken dankzij de ritsen onderaan die tot de knie komen.

Slijtvastheid

Kies voor duurzaamheid: steviger stof op de wrijvingszones.

Bewegingsvrijheid

Fiets ongehinderd dankzij de aangepaste pasvorm

Compactheid

Schijnt de zon weer? Stop je regenbroek dan eenvoudig weer in de eigen zak.

TECHNISCHE INFORMATIE

WAT MAAKT DEZE REGENBROEK ZO GESCHIKT VOOR FIETSEN IN DE STAD?

Herenmodel, geschikt voor fietsen dankzij de naden bij de knieën.
Door de elastische tailleband en hoge deelnaad achter blijft de broek goed zitten en is je onderrug steeds bedekt.
Lang en goed aansluitend aan de enkels zodat je minder wind vangt en de broek niet tegen je fiets schuurt.
De geïntegreerde overschoenen en hielbescherming beschermen optimaal tegen de regen, op voorwaarde dat je het elastiek goed over je hiel doet.

WELKE TESTS VOEREN WE UIT OM JE EEN WATERDICHTE REGENBROEK TE KUNNEN GARANDEREN?

De regenbroek werd getest in een simulator die MATIGE REGEN nabootst, dat wil zeggen een debiet van 60 l/m2/u - (60 mm/u in de regenmeter) gedurende 2 uur. De stof is na 5 wasbeurten nog bestand tegen een waterdruk van 2000 mm (= 2000 Schmerber - gemiddelde druk bij een regenbui + test gebaseerd op de norm ISO 811). Alle naden zijn afgedicht.

VOOR EEN OPTIMALE BESCHERMING

Combineer je regenbroek met een regenponcho of waterdichte jas.

WATERDICHT EN ADEMEND

De ademende en waterdichte stof (RET = 12) beperkt condensvorming binnenin.
We hebben de dampweerstand (RET) gemeten (test gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die waarde, hoe beter de transpiratiedampen van je lichaam kunnen ontsnappen en hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof / 9 < RET < 12 = heel ademende stof / 12 < RET < 20 = ademende stof / RET > 20 = stof die weinig of niet ademt.

EEN ZICHTBAARHEID DIE VOLDOET AAN DE NORMEN

Met reflecterende stroken aan de kuiten zodat deze regenbroek een PBM voor zichtbaarheid is die voldoet aan de nieuwe norm EN17353 (voorheen EN1150).
De plaats van die stroken werd bestudeerd rekening houdend met de houding van de fietser, zodat een zichtbaarheid rondom kan worden gegarandeerd tot 50 m ver, in het licht van autolampen.

MAKKELIJK AAN TE TREKKEN

Deze regenbroek laat zich eenvoudig aantrekken dankzij de zijdelingse openingen van voet tot knie. Je kan de broek zowel zittend als staand aantrekken en combineren met elke soort stadsschoen.
Om je regenbroek te beschermen tegen wrijving met je schoenen, raden we je aan om de ritsen volledig te openen tijdens het aantrekken.

Opbergen

De regenbroek kan je klein opvouwen en opbergen in de eigen zak aan de binnenkant van de taille.

WIE ZIT ER ACHTER DIT PRODUCT?

Een product ontwikkeld door een team van fietspendelaarsters: Cécile, productmanager, Emilie, productingenieur, Olivia, designer en Lucille, ontwerpster. Het voltallige team is trots om jullie, na maanden ontwerpen, dit product te kunnen presenteren waarmee je klaar bent voor elke verplaatsing in de stad!

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.38 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

De broek na gebruik altijd goed laten drogen voordat je ze opvouwt.Verder raden we je aan om je regenbroek na het wassen te behandelen met een waterdichtmakende spray.

TESTS

Dit kledingstuk is getest en goedgekeurd onder een regendouche, bij 60 l water/m²/u en dat 2 uur lang. Bij die test bootsen we een gemiddelde regenbui in de stad na.

Goedgekeurd door

Ons productontwikkelingsteam is gevestigd in het Franse Rijsel, in het centrum van de stad en in een regio waar het weer snel kan omslaan. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er nieuwe producten, om het leven van elke fietser aangenamer te maken. Daarvoor wordt elk product genadeloos getest in de praktijk voor het in de rekken ligt, op die manier kunnen we onze regenkleding voortdurend bijschaven en verbeteren.Deze regenbroeken zijn getest door onze externe testers en co-ontwerpers.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN