Regenbroek voor op de fiets 100 zwart

24,99

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Fiets je af en toe en wil je je benen en voeten droog houden als het regent? Ga dan voor deze regenbroek die speciaal gemaakt is voor fietsers.

Laat je niet verrassen door de regen en door plassen met deze stevige regenbroek die ook je schoenen beschermt. Gemakkelijk aan en uit dankzij klittenband aan de enkels.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Houd je benen en voeten tot 2 uur lang droog. Alle naden zijn afgedicht.

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk aan dankzij de elastische tailleband en klittenband aan de enkels

Compatibiliteit

Altijd goed zichtbaar met de optionele verlichting op de kuiten.

Compactheid

De zon schijnt weer? Rol de broek op en zet vast met het elastiek

TECHNISCHE INFORMATIE

UNISEKS SNIT VOOR FIETSERS

De schoencovers beschermen ook je schoenen tegen de regen en kun je bij droog weer in de broek opvouwen.
Vergeet niet het elastiek van de schoencovers goed over je hiel te doen zodat ze goed blijven zitten tijdens het fietsen.
Onze regenbroeken 540 en 900 zijn er in specifieke heren- en damesversies.

WELKE TESTS VOEREN WE UIT OM JE EEN WATERDICHTE REGENBROEK TE KUNNEN GARANDEREN?

De waterdichtheid wordt verzekerd door de stevige, gecoate stof en de met tape afgedichte naden. We meten in hoeverre een stof bestand is tegen de druk van water, uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op ISO 811-norm). De stof van dit artikel weerstaat aan een druk uitgeoefend door 2000 mm water. Het product wordt in ons eigen lab ook nog getest en gevalideerd onder een regendouche van 60 l water/u/m², en dat 2 uur lang. De omstandigheden van een gemiddelde regenbui, zeg maar.

HOE ZORG JE ERVOOR DAT JE REGENBROEK WATERDICHT BLIJFT?

Om kleding waterdicht te houden, moet je geregeld het waterafstotend vermogen van de stof reactiveren. We raden aan dit om de drie wasbeurten te doen, of na een tiental keer dragen in de regen. Je kunt deze broek gemakkelijk opnieuw waterafstotend maken met warmte: stop kort in de droger (ongeveer 15 minuten). Als je de regenbroek wast, is het heel belangrijk dat je overvloedig laat spoelen.

COMPATIBILITEIT (VERLICHTING, BROEKKLEM)

Met 2 handige bevestigingen voor een fietslampje op de achterkant van elke pijp.
Om ongehinderd te bewegen kan je de broekspijpen vastklemmen met een broekklem.

VOOR EEN OPTIMALE BESCHERMING

Combineer je regenbroek met een regenponcho of waterdichte jas.

Ademend vermogen van de stof

Vochtabsorberende coating (RET = 12): beperkt condensvorming binnenin.
Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheid of RET-waarde (Resistance Evaporative Transfer, gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die waarde, hoe beter de transpiratiedampen van je lichaam kunnen ontsnappen en hoe beter het dus kan ademen. Bijvoorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof / 9 < RET < 12 = heel ademende stof / 12 < RET < 20 = ademende stof / RET > 20 = stof die weinig of niet ademt.

WIE ZIT ER ACHTER DIT PRODUCT?

Een product ontwikkeld door een team van fietspendelaarsters: Cécile, productmanager, Emilie, productingenieur, Olivia, designer en Lucille, ontwerpster. Het voltallige team is trots om jullie, na maanden ontwerpen, dit product te kunnen presenteren waarmee je klaar bent voor elke verplaatsing in de stad!

AFMETINGEN OPGEROLDE BROEK

XS / S = 28 cm lang x 7 cm diameter
M / L = 29 cm lang x 7,5 cm diameter
XL / 2XL = 30 cm lang x 8 cm diameter

Garantie

2 jaar

Gewicht

S : 0.22 kg
M : 0.23 kg
L : 0.25 kg
XL : 0.26 kg
2XL : 0.28 kg
M/L : 0.24 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Niet nat opvouwen, zo ontstaat er condens en krijg je onaangename geurtjes. Dit artikel goed laten drogen nadat je het hebt gebruikt en voor je het opvouwt.

TESTS

Dit kledingstuk is getest en goedgekeurd onder een regendouche, bij 60 l water/m²/u en dat 2 uur lang. Bij die test bootsen we een gemiddelde regenbui in de stad na.
De afdichtende tape heeft een levensduur van 2 jaar bij regelmatig gebruik (ongeveer 3 keer per week). Open steeds goed de klittenbanden aan de enkels wanneer je de regenbroek aantrekt, zodat je schoenen niet langs de broek schuren. Gebruik ook een speciale spray om de broek opnieuw waterdicht te maken na wassen.

Goedgekeurd door

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in het Franse Rijsel, in het hartje van de stad en de stedelijke omgeving, waar het weer snel kan omslaan. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er nieuwe producten, om het leven van elke fietser aangenamer te maken. Daarvoor wordt elk product genadeloos getest in gebruik voor het in de rekken ligt, op die manier kunnen we onze producten voortdurend bijschaven en verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN