INESIS

Regenbroek voor golf heren RW500 zwart

€79,99
Ref. : 8549265

Ons team van fanatieke golfers ontwikkelde deze golf regenbroek voor wie wil golfen in de regen. Geschikt voor elk niveau.

Blijf droog tijdens het golfen! Deze golf regenbroek houdt je vier uur lang droog en biedt je al het comfort dat je nodig hebt op de golfbaan en in golfwedstrijden. Daarnaast is deze broek ademend.

Kleur: Zwart

NL 54 / FR 48 (L34)
Aantal:

Productvoordelen

Waterdichtheid

Blijf 4 uur lang droog dankzij de waterdichte stof en constructie

Bewegingsvrijheid

Behoud je bewegingsvrijheid dankzij de rekbare stof in gelamineerd tricot

Ademend vermogen

Blijf droog zonder het te warm te krijgen dankzij de ademende stof

Lichtgewicht

Lichte 3-laags stof zodat je de broek amper voelt

Geluidsniveau

De stof in gelamineerd tricot hoor je niet, zelfs niet als je beweegt

Technische informatie

Een broek getest in de regen:

Om onze kleding te testen en bij te schaven heeft ons team zijn oor te luisteren gelegd bij golfers en golfsters:
"We hebben de broek getest in de praktijk, tijdens een extreem koud en nat weekend in december, met een tiental ervaren golfers en golfsters. En tijdens de fotoshoot waren de omstandigheden zo mogelijk nog slechter. Hierdoor konden we de regenbroek testen in de meest extreme omstandigheden", vertellen Sophie en Ludivine.

Hoe moet je je regenkleding onderhouden?

Om ervoor te zorgen dat je regenkleding waterafstotend en waterdicht blijft, raden we aan om moddersporen weg te vegen met een vochtige doek of spons en de broek alleen in de machine te wassen als het werkelijk nodig is. Spoel overvloedig en laat drogen aan de lucht.
Tot slot kan je de droge broek nog even kort in de droger stoppen, op een programma voor synthetische stoffen, dan maak je de stof opnieuw waterafstotend.

Léa, onze designer, over de broek die is ontwikkeld voor de regen ... en voor jouw comfort:

"Als je gaat golfen, wil je liever geen skibroek aantrekken! Golf is een sport waarbij je enorm veel bewegingsvrijheid nodig hebt. We hebben de stof zo gekozen dat de broek goed aansluit en toch comfortabel zit, zelfs wanneer je ze over je gewone broek draagt. Het getailleerde model biedt echte bewegingsvrijheid."
Kies je gebruikelijke broeksmaat.
Voor nog meer comfort voorzagen we klittenband en een rits aan de enkels: zo kan je de broek uittrekken zonder je schoenen uit te doen."

Ons productontwikkelingsteam vertelt je het verhaal van deze regenbroek:

"Voor de ontwikkeling van deze broek werkten we samen met de specialisten in regenkleding bij Decathlon." Sophie, productmanager.
Het resultaat is een waterdichte en waterafstotende broek waarmee je tot 4 uur lang in de regen kan spelen zonder dat je doorweekt raakt, dankzij de 3-laagse stof en de waterdichte naden en ritsen.
Ook het eenvoudige design beschermt tegen de regen: "Hoe minder naden in een kledingstuk, hoe beter waterdicht het is." Ludivine, methode-ingenieur."

Sophie, onze productmanager, over onze regenbroek RW voor golf:

"Regen heeft beslist een psychologische invloed op ieders golfspel. We wilden een broek ontwikkelen die ervoor zorgt dat je ook in de regen nog prima kan golfen. Ons hele team heeft meegewerkt aan de ontwikkeling ervan. De broek diende natuurlijk in de eerste plaats goed waterdicht te zijn, maar we hadden ook oog voor de eisen van het golfspel. Mijn eigen ervaringen als golfster kwamen dus goed van pas om de juiste keuzes te maken. Het resultaat oogt eenvoudig, sportief en chic."

Waterdichtheid en ademend vermogen vanuit technisch oogpunt

De waterdichtheid van de stof wordt gemeten met de waterkolomtest, die ook de Schmerber-meetmethode wordt genoemd. Onze stof liet bij een waterkolom van 5000 mm nog steeds geen water door.

Het ademend vermogen wordt dan weer gemeten met de dampweerstandscoëfficiënt of RET. Die is lager dan 12 en dat betekent dat onze stof heel ademend is en geschikt bij matige inspanningen.

Garantie

2

Gewicht

0.36 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Membraan: 100.0% Polyurethaan

ONDERHOUDSADVIES

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Niet in de droogtrommel.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Professioneel chemisch gereinigd met tetrachloorethyleen en alle oplosmiddelen die tegenover het F-symbool staan. - Normale behandeling.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden