Polariserende zonneclip Vision 300 voor bril op sterkte, categorie 3

€999
DSM : 11778

Ontworpen voor: wie af en toe wandelt bij fel licht. Afneembare polariserende clip voor bril op sterkte, categorie 3 - 100% uv-bescherming.

Dankzij het systeem met klemmetjes is de VISION 300 CLIP geschikt voor de meeste brillen. Door het ingewerkte scharnier kun je de zonneclip op- of neerklappen volgens het licht.


Kleur : ZWART

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

Glazen categorie 3, filteren 100% van de uv-stralen: ideaal bij zonnig weer.

Polariserend

Polariserende glazen: beperken reflecties van horizontale vlakken.

Op sterkte aan te passen

Maakt van je gewone bril een zonnebril.

Compatibiliteit

Geschikt voor de meeste brillen.

Lichtheid

Licht optisch hulpmiddel: 10 g.

Gebruiksgemak

Je kunt de clip-on gemakkelijk vastklikken op een gewone bril.

Instelbaar

Glazen op scharnier: op of neer te klappen volgens het licht.

TECHNISCHE INFORMATIE

Glazen

Categorie 3: laat 8% tot 18% van het licht door (bescherming bij zonnig weer - Norm: ISO 12312-1). Filtert 100% van de uv-stralen. Polariserend: 95% polarisatie om zoveel mogelijk gereflecteerd licht tegen te houden. Materiaal: sterk polycarbonaat. Geometrie: sferische vorm - Base 6

Polarisatietechnologie

Ideaal bij sterke verblinding! Het glas houdt de indirecte straling vanaf de grond tegen. Hinderlijke schitteringen worden verminderd zodat je niet verblind wordt. Opgelet: met polariserende glazen kan het lastiger zijn om een display, bijv. van je smartphone, te zien. Op het display krijg je dan een regenboogeffect.

Montuur

Model: geschikt voor smalle gezichten (heren/dames). Probeer bij voorkeur eerst even of deze clip-on goed op je gewone bril past voor je hem koopt.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

De beeldkwaliteit hangt af van de manier waarop je je zonneclip onderhoudt. Stop je bril altijd in zijn etui! Zo is hij goed beschermd tegen krassen, schokken en breken.

TESTS

Al onze sportbrilaccessoires worden getest in de laboratoria van DECATHLON en in de reële gebruiksomstandigheden waarvoor ze ontworpen zijn. De ontwerpteams, product managers, ingenieurs en designers gaan na of onze sportbrillen perfect voldoen voor hun gebruik op het terrein.

GEBRUIKSAANWIJZING

Met polariserende glazen is een scherm lezen soms moeilijker.

REVIEWS

4.3 /5
154 Reviews
154 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
74
4
65
3
9
2
3
1
3
zonneclip Vision 300
5/5
Hele fijne aankoop en voor een zeer schappelijke prijs .
Meer
Perfect voor in de auto
5/5
De lage prijs, het ontwerp, de kwaliteit,
In plaats van een (dure) zonnebril op sterkte, is dit een ideale en zeer betaalbare oplossing voor in de auto! Tijdens mijn vakantie naar Frankrijk veelvuldig en met groot plezier gebruik van gemaakt.
Meer
clip-on zonnebril
5/5
Goedkoop, goede kwaliteit, licht in gewicht
Kwetsbaar
Ik ben zéér tevreden over deze clip-on zonnebril: hij is heel voordelig in prijs, weegt bijna niets, is in een oogwenk op je gewone bril bevestigd en door de ruime glazen zijn je ogen prima beschermd tegen de felle zon. Dit is mijn tweede al, de eerste ging kapot door beknelling in mijn tas. Het is dus wel belangrijk dat je hem veilig bewaart in een stevig brillendoosje.
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Orao

Zacht brillenetui van microvezel Case 100 Soft

(243)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Orao Polariserende zonneclip Vision 300 voor bril op sterkte, categorie 3