DECATHLON

Poederbereiding voor recuperatiedrank Recovery Drink citroen 512 g

€14,99
Ref. : 8495348

Ons team van fervente sporters ontwikkelde dit exclusieve product om te recupereren na een intensieve of langdurige inspanning.

Voor een optimaal effect drink je deze recuperatiedrank best binnen de 30 minuten na je inspanning. Voor nog meer doeltreffendheid eet je er een Aptonia-eiwitreep bij.

Smaak: Citroen

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Energiewaarde

220 kcal en 41 g koolhydraten (mix van glucose en fructose) per portie.

Eiwitgehalte

Bevat 13 g melkeiwitten (mix wei-caseïne) en 3,2 g BCAA per dosis.

Vermindert vermoeidheid

Vitamine B6, B12, C, ijzer en magnesium helpen om vermoeidheid tegen te gaan

Antioxidant

Vitamine C, E en zink helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve stress.

Samenstelling

Bevat 179 mg natrium, het mineraal dat je het meest verliest bij transpireren.

Technische informatie

Hoe je drank bereiden?

Los 64 g poeder (3 lepels) Recovery Drink op in 300 ml water. De hoeveelheid water kan naar smaak worden aangepast.

RECUPERATIEDRANK

Voor een optimaal effect best binnen een half uur na de inspanning drinken. Waarom koolhydraten? Koolhydraten dragen bij aan de recuperatie van de normale spierfuncties (contractie) na een zeer intensieve en/of langdurige lichamelijke inspanning die je spieren heeft uitgeput en de voorraad glycogeen in je skeletspieren heeft verminderd. Waarom eiwitten? Eiwitten dragen bij tot een goed herstel van de spiervezels die door de inspanning werden beschadigd.

WAT MOET IK NAAST MIJN DRANK NOG INNEMEN?

Niets, dit product geeft je lichaam alle elementen die het nodig heeft om te recupereren. Je kan dus onbezorgd proeven van je overwinning, na een wedstrijd maar ook na een training.

WANNEER MOET IK EEN RECUPERATIEDRANK INNEMEN?

Overdaad schaadt! Een recuperatiedrank is absoluut niet nodig na een korte of lichte training, of als je binnen het uur een gewone maaltijd eet (zorg er dan wel voor dat je maaltijd rijk is aan koolhydraten, eiwitten en antioxidanten).

"HOE MEER EIWITTEN, HOE BETER"; "WEI IS HET BESTE OM TE RECUPEREREN". WEG MET DIE MYTHES!

Het heeft geen enkele zin om te veel eiwitten binnen te krijgen. Alles boven de 20 gram heeft geen invloed meer op je herstel of de heropbouw van je spieren. Enkel eiwitten op zich zijn ook niet voldoende voor een optimale recuperatie. Om je spieropbouw en het aanvullen van je spierglycogeen een duwtje in de rug te geven, combineer je die eiwitten best met koolhydraten.

DENK ERAAN


Naast regelmatige lichaamsbeweging zijn ook een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk.Drink regelmatig.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Poederbereiding voor eiwitrijke recuperatiedrank met citroensmaak. Rijk aan vitamine A, B6, B12, C, E, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink. Ingrediënten: sacharose (46%) (EU), isolaat van wei-eiwitten (MELK) (emulgator: sojalecithine) (24%), maltodextrine (19,6%) (EU), kaliumcitraat, magnesiumcitraat, natuurlijk citroenaroma, natuurlijke aroma's, natriumcitraat, calciumcitraat, voedingszuur: E330, vitamines: A, E, C, B6, B12, ijzersulfaat, zinkcitraat, natriumseleniet. Geproduceerd in een fabriek waar eveneens de volgende grondstoffen worden verwerkt: MELK, EIEREN, SOJA, GLUTEN, NOTEN, SULFIETEN, SCHAALDIEREN, MOSTERD, VIS, SELDERIJ. ALLERGENEN.

VOORRAADADVIES

Koel en droog bewaren op een schone, droge en geurloze plaats.
Na opening goed sluiten.

TESTS

Voor elke smaak hebben we aan 30 testpersonen (misschien was jij daar wel bij) gevraagd om onze recuperatiedrank te proeven na het sporten.

Afbeeldingen

Poederbereiding voor recuperatiedrank Recovery Drink citroen 512 g
Poederbereiding voor recuperatiedrank Recovery Drink citroen 512 g
Poederbereiding voor recuperatiedrank Recovery Drink citroen 512 g

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook