Pionnen Essential, set van 6, 15 cm hoog geel

€6,99

8496474

Onze ontwikkelaars, zelf fervente voetballers, ontwierpen deze kegel in pijlvorm zodat je gemakkelijk en efficiënt kunt trainen, alleen of in clubverband.

Ideaal voor je trainingen! Dankzij de pijlvorm geven deze sterke en stabiele kegels op een intuïtieve manier de richting aan bij oefeningen op training.

Kleur:

Fluo limoengroen

Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Stevigheid

Dankzij het soepele materiaal kan het geen kwaad dat iemand op de kegel trapt.

Stabiliteit

Inkepingen onderaan, voor meer grip op gras of kunstgras.

Gemakkelijk te leren

Pijlvormige kegel, om aan te geven welke richting moet worden gevolgd.

Zichtbaarheid

De kegels zijn zichtbaar tot op 50 m dankzij de fluokleur.

Gebruiksgemak

Win tijd en ruimte: je kegels zijn gemakkelijk te stapelen.

Ecodesign

Optimalisatie van het materiaalverbruik: 14% minder C02-uitstoot.

TECHNISCHE INFORMATIE

We stellen onze Essential-reeks voor en de gedachte achter onze trainingskegels.

Door trainingen te observeren en uitvoerig te overleggen met trainers, konden we de behoeften bestuderen voor een goede organisatie van de diverse oefeningen: afbakenen, ontwijken. Onze Essential-reeks vormt het perfecte antwoord op die behoeftes: met slimme, toegankelijke producten die een belangrijke functie vervullen (afbakenen, richting aangeven...) voor leuke en efficiënte trainingen in alle leeftijdscategorieën. Deze kegel van 15 cm is het eerste product uit dit assortiment.

Ons productontwikkelingsteam van fervente voetballers vertelt over de eigenheid van de Essential-reeks

Toen we beslisten om het ontwerp van de kegel van 15 cm te herzien, ging het er in de eerste plaats om een iconisch en aantrekkelijk product te maken. We wilden een ontwerp dat een richting aangeeft: door de combinatie van matte en glanzende kunststof ontstaat een pijl. Dankzij dit typische motief van de Essential-reeks kun je in je oefeningen ook een richtingsaspect integreren. Uiteraard was het voor ons ook belangrijk om deze accessoires veilig en zichtbaar te maken.

Ontwerp en maat voor meer intuïtieve trainingen

Afhankelijk van de leeftijdscategorie dienen kegels om richting te geven, af te bakenen of te ontwijken. David, testverantwoordelijke bij Kipsta en coach, legt uit:
Voor kinderen kunnen de kegels van 15 cm dienen als obstakels of voor slalom. Voor volwassenen kunnen ze dienen om het terrein af te bakenen. Bovendien hebben ze een intuïtieve vorm: je moet minder uitleggen en daarvoor verlies je ook minder tijd. Kinderen vinden het bovendien leuk om ze zelf in de juiste richting te zetten.

Een in de praktijk geteste betrouwbaarheid en stevigheid

Een unieke visuele identiteit en een intuïtief design? Check! Maar we wilden vooral ook kegels die zo lang mogelijk meegaan om te trainen. Daarom hebben we onze producten getest in de praktijk, meer bepaald in het Kipstadium in Tourcoing en in Lens voor de categorieën U9, U10 en U11. Die strenge testen in echte omstandigheden gaven ons de bevestiging dat deze kegels niet alleen uniek zijn, maar ook betrouwbaar en stevig!

Stabiele kegels voor gras en kunstgras.

Om te verzekeren dat de kegels mooi blijven staan op gras of kunstgras, kwam ons productontwikkelingsteam op de proppen met een slim handigheidje: onderaan zitten een aantal inkepingen, als een soort 'kam'. Zo bijt de kegel zich vast in het gras als je hem horizontaal beweegt en blijft hij mooi staan. Eenvoudig en doeltreffend!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Structuur 100% Lagedichtheidpolyetheen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen weer en wind. Zo gaat je product langer mee!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN