Pilatesmat 180 cm x 60 cm x 15 mm bordeaux

31,99
Kleur: PAARS / LICHT ROZE
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 12:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Dit matje van 15 mm dik is ontwikkeld door onze eigen teams. Zo ben je zeker van een optimaal comfort: een extra motivatie tijdens je sessies!

Een matje moet je van top tot teen beschermen, dus is dit matje lang. Heel lang: 180 cm.En dat is niet alles: dankzij de dikte van 15 mm is het ook heel comfortabel.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikerscomfort

Comfortabel dankzij de dikte (15 mm) en afmetingen (180 x 60 cm)

Grip

Nooit meer last van wegschuivende matjes: dankzij het gewicht verschuift dit matje niet.

TECHNISCHE INFORMATIE

GEEN PANIEK ALS DE KLEUR VERANDERT ;)

Blootstelling van het matje aan uv-stralen kan de kleur veranderen en laten verbleken. Dit matje is immers gemaakt met oog voor het milieu en werd niet geverfd, waardoor de kleur niet vast is.
De definitieve kleur krijg je na 2 weken blootstelling aan uv-stralen (opengerold).
(Greige kleur: 8645165)

OP WELKE MANIER ZIJN ONZE MATJES DUURZAAM ONTWIKKELD?


Ken je de kleur 'greige' al? Het komt erop neer dat voor dit matje geen kleurstoffen werden gebruikt. Het geeloranje dat je ziet, is de kleur in onbewerkte, ruwe staat: leuk, toch!?

HOE KIES JE DE JUISTE LENGTE EN DIKTE VAN JE MAT?

Omdat een comfortabel matje goed is voor je motivatie, raden we je aan te letten op de dikte. Bij lichte activiteiten die je blootsvoets uitvoert, kies je het beste voor een matje van minstens 10 mm dik, met zachte textuur. Voer je dynamische houdingen en spierversterkende oefeningen uit, dan volstaat 7 mm. Ook de lengte is belangrijk. Bij Pilates of bij spierversteviging kies je beter een matje dat minstens even lang is als jezelf.

PILATESMAT OF YOGAMAT?WAT KIES JE?

Bij Pilates ligt de klemtoon op comfort, zeg maar op de dikte van je matje: het is dan essentieel dat je de grond niet raakt.
Bij yoga heb je dan weer een antislipmatje nodig dat goed hecht aan de vloer, zodat het niet wegschuift (en jij ook niet) wanneer je van houding verandert.

GEEN INSPIRATIE VOOR OEFENINGEN? WIJ WEL!

Uiteraard hebben we wel wat tips! Kopieer deze URL en plak hem in je browser:
https://contents.mediadecathlon.com/s839592/k$6b3756111718eb4183a4ca75d9fcf52f/fiche%20pilatesmat%20a4.pdf

De poster die je via deze link vindt, kan je gratis downloaden op je smartphone of afdrukken. Hij bevat een tiental oefeningen voor een volledige work-out van je lichaam, bedacht in samenwerking met opgeleide en professionele sportcoaches.

TIP VAN DE CHEF

300 ml water, 1 eetlepel witte azijn, 5 druppels etherische lavendelolie: dat is ons geheimpje om je matje na elk gebruik te ontsmetten en weer fris te doen ruiken.
Ben je niet echt een keukenprins(es), gebruik dan onze spray voor yogamatjes met essentiële oliën (referentie: 8491191), die we zelf hebben samengesteld!

NOG EEN PAAR DETAILS

Het matje kan in het begin een onaangename geur afgeven. Maak je geen zorgen, die geur is niet giftig en zal na verloop van tijd volledig verdwenen zijn.
Let er ook op dat je je matje na elke sessie weer oprolt of opvouwt.
Dit matje is trouwens bestemd voor gebruik met blote voeten of op sokken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 80% Foamed Nitril Butadiene Rubber, 20% Foamed PVC

VOORRAADADVIES

Bewaar dit matje op een droge, schone plek, bij kamertemperatuur en uit de buurt van warmtebronnen (radiator, vloerverwarming, achter het raam in de zon, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

TESTS

Om jou te laten genieten van de onberispelijke kwaliteit van onze matjes hebben we ze uiteraard uitvoerig getest. Wist je trouwens dat al onze matjes gemaakt worden met materialen die gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen?

Goedgekeurd door

"Prima product, dat ik sinds m'n aankoop dagelijks gebruik. Dit matje heeft geen esthetische of technische mankementjes. Ik kan het zeker aanraden", aldus Jean-Samuel, een van onze gebruikers.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

AFBEELDINGEN

Pilatesmat 180 cm x 60 cm x 15 mm bordeaux
Pilatesmat 180 cm x 60 cm x 15 mm bordeaux
Pilatesmat 180 cm x 60 cm x 15 mm bordeaux

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN