Pet voor kinderen MH100

9,99

Kleur:

ROOD / Carbongrijs

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons team, ouders van jonge wandelaars, heeft deze pet ontwikkeld om je kinderen op zonnige dagen tegen de zon te beschermen.

Dit is de pet die je niet mag vergeten als je op pad gaat! Verstelbaar, past zich perfect aan alle hoofden aan.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Ademend vermogen

De stof voert de transpiratie af naar buiten

Anatomisch ontwerp

Verstelbaar systeem om de maat aan te passen van 52 tot 56 cm hoofdomtrek

Lichtgewicht

Weegt slechts 60 g

TECHNISCHE INFORMATIE

Is deze pet uv-werend?

Hoewel er een stof is gebruikt met een UPF-waarde van >50 (die slechts een vijftigste van de stralen doorlaat), mag van deze pet niet worden gezegd dat deze volgens de huidige normen uv-werend is, omdat de pet de hals niet bedekt, wat een noodzakelijke voorwaarde is voor certificering. Toch is het hoofd van je kind goed beschermd

ONZE VISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens onze principes maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

WAAR KOMEN ONZE PETTEN VANDAAN?

Deze pet werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze petten en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande producten van goede kwaliteit maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscode tot op de letter volgen. Ze zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een hoogwaardige werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.064 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide

VOORRAADADVIES

Bewaren op een schone en droge plaats

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen tijdens wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden