ADVIES OM DE KORRELS TE BEREIDEN
1/ Doe de tijgernoten in een emmer en vul die met water tot ze volledig ondergedompeld zijn (er moet 5 cm water boven de knolletjes staan).
2/ Laat 48 tot 72uur weken (facultatief: suiker toevoegen).
3/ Kook de tijgernoten gedurende 60 minuten in het water waarin ze werden geweekt.
4/ Bewaar de knolletjes in het kookvocht, in een luchtdicht afgesloten emmer.
GEGEVENS
- Samenstelling: tijgernoten
- Grootte: 6 tot 14 mm
- Analytische bestanddelen:
Protéines brutes : 4,5%
Ruwe vetten: 24,9%
Minerale stoffen: 3,5%
Ruwe cellulose: 33,04%
Sodium : 0%
Watergehalte: 4,6%
- Erkenningsnummer: NL 211366
- Nettogewicht: 20 kg
- Grondstof als voer voor karpers.
- Geproduceerd in Nederland.