Padelschoenen voor heren PS 990 stability geel

64,99

Kleur:

Fluogroen / Fluogeel

Maat:

Maattabel

Ontwikkeld voor expert padelspelers die op zoek zijn naar uitermate stabiele schoenen met een goede ondersteuning en slijtvastheid.

Een gewicht van 380 gram (maat 43) en een drop van 9 mm, de innovatieve DUAL GRIP-buitenzool, perfecte slipvastheid bij elke beweging en KPU-verstevigingen voor meer stabiliteit

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Versteviging in het midden van de buitenzool voor stabiliteit.

Slijtvastheid

Bestand tegen schuren dankzij de verstevigingen in KPU aan de bovenkant.

Grip

Specifiek visgraatprofiel voor een uitstekende grip op kunstgras.

Demping

Tussenzool in dicht geïnjecteerd EVA-schuim voor een goede demping.

TECHNISCHE INFORMATIE

Padel Dual Grip-zool. Een unieke innovatie.

De padelzool die grip en slipvastheid combineert: grip voor een optimale grip bij de afzet en slipvastheid zonder te blokkeren bij een slag.

Die voordelen zijn het resultaat van een zool met een verschillende voor- en achterkant, zodat de schoenen geschikt zijn voor elke padelbeweging.
Exclusief ontwikkeld door onze Kuikma-ingenieurs.

Waarom speel je padel met specifieke schoenen?

Padel wordt gespeeld op ingezand kunstgras. Daardoor wordt de ondergrond zeer glad. Padelschoenen hebben daarom een zool met een specifiek profiel, waardoor spelers van elk niveau toch de nodige grip krijgen. Ze bieden ook zijdelingse stabiliteit, geven je voet een goede steun en zijn schokbestendig.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 60% EVA, 30% Rubber, 10% Thermoplastisch polyurethaan Buitenkant van 80% Polyurethaan, 20% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% PolyEthyleneTerephatalate Recycled (RPET)

TESTS

Ons onderzoekscentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en ontwerp. Het onderzoekt de behoeften van onze gebruikers, om ze dan door te geven aan ons ontwikkelingscentrum in Frankrijk.
De prototypes worden uitgetest op padelvelden, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun levensduur wordt getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum.
Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN