Padelschoenen voor heren PS 190 marineblauw

€24,99

Deze schoenen zijn ontwikkeld voor beginnende padelspelers.

Deze padelschoenen bieden je de grip die je nodig hebt om op ingezand kunstgras te spelen.

Vragen & Antwoorden
Kleur: Navyblauw / Donker indigoblauw / Fluogroen
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

PRODUCTVOORDELEN

Grip

Grip

Specifiek visgraatprofiel voor een goede grip op kunstgras.

Schokdemping

Schokdemping

Tussenzool in EVA-schuim voor een zeer goede demping.

Ademend vermogen

Ademend vermogen

Zones in mesh op het bovenwerk voor een goede afvoer van de transpiratie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom speel je padel met specifiek schoeisel?

Padel wordt gespeeld op ingezand kunstgras. Daardoor wordt de ondergrond zeer glibberig. Padelschoenen hebben daarom een zool met een specifiek profiel, waardoor spelers van elk niveau toch de nodige grip krijgen. Ze bieden ook zijdelingse stabiliteit, geven je voet een goede steun en zijn schokbestendig.

Hoe speel je padel?

Padel wordt met 2 tegen 2 gespeeld (dubbelspel). Voor de opslag zijn 2 pogingen toegestaan en de bal moet steeds onderhands en diagonaal worden geserveerd. De bal mag één keer stuiteren. De bal moet stuiteren voordat hij eender welk deel van de court raakt. Een bal mag na het stuiteren een muur raken (alleen een muur en niet de rastering). De bal mag buiten het speelveld terechtkomen na het stuiteren en mag buiten het speelveld worden teruggeslagen. De puntentelling gebeurt zoals bij tennis.

Onze productontwikkelaars geven je alvast een paar tips:

Naast het dragen van specifiek schoeisel is het, als je padel begint te spelen, aan te raden om ballen te gebruiken die ontworpen zijn voor beginners. Ze zijn dikker en trager, waardoor je gemakkelijker goed leert spelen.
Lessen nemen zorgt ervoor dat je tijd wint om het spel aan te leren, en dat je geen gewoontes overneemt van bijvoorbeeld tennis of squash.

Garantie

2 jaar

Andere klanten kochten dit ook

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Zool van 60% Butadieenrubber, 40% EVA Buitenkant van 60% Polyurethaan, 40% Polyester Binnenkant van 100% Gerecyleerd polyester

TESTS

Ons onderzoekscentrum in Spanje is gespecialiseerd in design en ontwerp. Het onderzoekt de behoeften van sporters en geeft de onderzoeksresultaten door aan ons productontwikkelingscentrum in Frankrijk.
De prototypes worden uitgetest op padelvelden, door de spelers voor wie ze ontwikkeld werden. Ook hun duurzaamheid wordt getest, in het lab van ons productontwikkelingscentrum.
Zo kunnen we onze producten goedkeuren en zeker zijn van hun kwaliteit.

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Anderen gingen je voor