Padelracket voor volwassenen Vertex 02

€119,99

8818982

De Bullpadel Vertex 02 is ontworpen voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar maximale power en tegelijk een goede wendbaarheid en precisie willen behouden.

Dit racket, exclusief bij Decathlon, heeft een diamantvorm en een hoge balans. Het gemiddelde gewicht van 365-375 g en de samenstelling in 100% carbon zorgen voor veel power.

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Kracht

Dankzij het oppervlak in Xtend Carbon 12K en de Vertex kern.

Omgaan met

Gemiddeld, door zijn gewicht (365-375 g) en hoge balans.

Gebruikerscomfort

Dankzij MultiEva-schuim.

Richtingcontrole

Dankzij de Nerve-technologie.

Spin

Dankzij de Top Spin-technologie.

Trillingsdemping

Dankzij de Vibradrive-technologie.

TECHNISCHE INFORMATIE

Niveau speler: gevorderd of professioneel

Dit racket is bedoeld voor de ervaren of professionele speler die op zoek is naar een krachtig, licht en wendbaar racket met een uitstekende levensduur.

Type spel: Krachtig

Dankzij zijn diamantvorm en prestaties is de Vertex SMU 03 een innovatief racket. Dit kopzware carbon racket biedt maximale power op het moment van de impact en optimale balcontrole.

Balans: hoog

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in millimeter vanaf de onderkant (steel) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (ook al is het gewicht niet hoog). Een kopzwaar racket is dan weer minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht racket) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Gewicht: 365-375 g.

Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Buitenmateriaal: XT Carbon 12K

Het XTend carbon van Bullpadel heeft als kenmerk dat gebruik wordt gemaakt van stroken in plaats van carbonvezels. Die stroken zijn in twee richtingen met elkaar vervlochten voor een stijvere, steviger structuur. Tegelijk vermindert dit materiaal het gewicht met 20 tot 30% in vergelijking met een racket in de gebruikelijke carbonvezels.
Er zijn 3 verschillende soorten weefsels: 18K, 12K en 3K. Het verschil zit hem in de dikte van de vezels, afhankelijk daarvan zal de stevigheid of lichtheid variëren.

Binnenmateriaal: MultiEva

MultiEva-schuim bestaat uit twee dichtheden. De buitenlaag is compacter, reageert op snelle ballen en biedt meer uitgangsvermogen. De binnenlaag is dan weer zachter en reageert op langzamere ballen, waardoor je meer controle krijgt bij het slaan.

Techonologie Carbon Tube

In het frame zijn carbonvezels (100% carbon) verwerkt die in verschillende richtingen met elkaar vervlochten zijn om een goed compromis te bieden van power en controle.

Technologie Top Spin

Ruwe oppervlakteafwerking waardoor de bal langer in contact blijft met het racket en je je slagen makkelijker extra effect kan geven.

Technologie VibraDrive

Montagesysteem voor de steel van het racket, waarin een heel dicht schuim is geïntegreerd. Dat absorbeert de meeste trillingen die worden gegenereerd tijdens het spelen, meestal bij slecht geraakte ballen.

Technologie Nerve

Kanalen in de rand van het frame die het gewicht verminderen en de stijfheid verhogen. Die technologie biedt je bovendien meer controle bij volleys.

Technologie Vertex

Verzorgd ontwerp van de kern van het racket dat zowel de krachten als het gewicht gelijkmatig verdeelt, om trillingen en torsie te verminderen en de stijfheid te verhogen. Die technologe in combinatie met de diamantvorm maakt solide volleys en krachtige slagen mogelijk.

Garantie

2 jaar

REVIEWS

Loading