Padelracket voor volwassenen Raider Power 23

€64,99

8818984

Met de Bullpadel Raider PWR heeft de gevorderde padelspeler een racket met ongekende power in handen, dat toch goed wendbaar blijft dankzij de Curvedge-constructie.

Dit model heeft een diamantvorm met hoge balans en is gemaakt van speciaal carbon (Carbon Tube) en glasvezel. Het Soft Eva-schuim en gewicht (360-370 g) zorgen voor comfort.

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Kracht

Dankzij de diamantvorm, de hoge balans en de Carbon Tube-technologie.

Stijfheid kern

Door het Soft Eva-schuim en glasvezel (Polyglass).

Vergeving

De Curvedge-technologie vergroot de sweetspot.

Omgaan met

Door het lichte gewicht (360-370 g).

TECHNISCHE INFORMATIE

Technologie Curvedge

Die technologie wordt ook 'konisch frame' genoemd en is een 3D-ontwerp voor het frame dat de energie van de slag verspreidt over het hele racketoppervlak, voor een grotere sweetspot en meer controle over de bal. Bovendien vermindert de aerodynamische vorm de luchtweerstand op het moment van de impact, voor meer wendbaarheid, snelheid en precisie tijdens het spelen.

Techonologie Carbon Tube

In het frame zijn carbonvezels (100% carbon) ingewerkt die in verschillende richtingen met elkaar vervlochten zijn om een goed compromis te bieden van power en controle.

Niveau van de speler: gevorderd

Een racket waarmee gevorderde spelers alles uit hun aanvallend spel kunnen halen.

Type spel: met veel power.

Dankzij zijn diamantvorm en prestaties biedt de Raider Power een optimale respons. Dit kopzware carbon racket geeft je volleys veel kracht.

Balans: hoog

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in millimeter vanaf de onderkant (steel) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (ook al is het gewicht niet hoog). Een kopzwaar racket is dan weer minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht racket) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Gewicht: 360-370 g.

Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Buitenmateriaal: glasvezel (PolyGlass)

Glasvezel is het meest buigzame buitenmateriaal, hoe flexibeler de vezel, met hoe meer snelheid de bal van het racket vertrekt en hoe comfortabeler het racket. Bij een minder flexibele vezel krijg je een racket met meer power.

Binnenmateriaal: Soft EVA

EVA-schuim bestaat in verschillende hardheden. Hoe harder het schuim, hoe meer power het racket biedt.

Garantie

2 jaar

REVIEWS

Loading