Padelracket voor volwassenen Indiga 23

€59,99

8818981

De Bullpadel Indiga PWR is ontwikkeld voor recreatieve spelers die een krachtig, comfortabel en wendbaar racket willen (licht racket van 360-370 g).

Dit racket is ideaal voor verdedigend spelen dankzij zijn diamantvorm en hoge balanspunt. Het oppervlak in glasvezel en binnenmateriaal in Soft EVA maken dit racket licht en soepel.

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Kracht

Dankzij de diamantvorm, het hoge balanspunt en de Carbon Tube technologie

Gebruikerscomfort

Door het oppervlak in glasvezel en het binnenmateriaal in Soft EVA.

Omgaan met

Gewicht van 360-370 g.

Vergeving

Door de grote sweetspot.

TECHNISCHE INFORMATIE

Niveau speler: amateur of occasioneel padel spelen.

Voor wie net gestart is met padel of maar af en toe speelt, wordt het met dit racket gemakkelijker om je techniek te verbeteren. Je geniet van meer comfort bij het slaan, zonder storende trillingen.

Type spel: met veel power.

Dit racket is ontwikkeld om je te helpen meer power in je slagen te leggen en de bal goed te laten vertrekken.

Balans: hoog.

Dit is het balanspunt van het racket, gemeten in centimeter vanaf de onderkant (steel) van het racket.
Hoe hoger die waarde (kopzwaar of 'head heavy'), hoe meer power en impactstabiliteit je racket biedt en hoe zwaarder het racket lijkt te zijn (ook al is het gewicht niet hoog). Een kopzwaar racket is dan weer minder wendbaar. Andersom is bij een lage waarde (koplicht racket) het racket wendbaarder maar biedt het minder power en impactstabiliteit.

Gewicht: 360-370 g.

Net zoals de balans heeft het gewicht een invloed op de swingweight van het racket, en dus op zijn wendbaarheid, stabiliteit en vermogen om de energie over te dragen op de bal (power). Hoe zwaarder het racket, hoe beter het je slagenergie naar de bal laat vloeien, maar ook hoe minder wendbaar het is. Andersom is een licht racket wendbaarder, maar draagt het minder energie over naar de bal.

Buitenmateriaal: glasvezel

Glasvezel is het meest buigzame buitenmateriaal, hoe flexibeler de vezel, hoe actiever de bal vertrekt en hoe meer comfort. Bij een minder flexibele vezel krijg je een racket met meer power.

Binnenmateriaal: Soft EVA

EVA-schuim bestaat in verschillende hardheden. Hoe harder het schuim, hoe meer power het racket biedt.

Carbon Tube technologie

In het frame zijn carbonvezels (100% carbon) ingewerkt die in verschillende richtingen met elkaar vervlochten zijn om een goed compromis te bieden van power en controle.

PolyGlass technologie

Vezel die wordt verkregen uit gesmolten glas. Dit is een heel sterk materiaal dat veel comfort biedt bij het slaan doordat het een uitstekende verhouding van soepelheid en stevigheid biedt.

Garantie

2 jaar

REVIEWS

Loading