Paar lagers ABEC 5

3,49
Thuisbezorging:

10 tot 12 werkdagen

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons gepassioneerde team heeft deze set ontwikkeld zodat je de lagers kan vervangen van een wiel van je skateboard, rolschaats of step.

Wil je het rolvermogen van je skate, rolschaatsen of step herstellen of verbeteren? Dan stellen we deze hoogwaardige lagers voor.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Rolvermogen

Zorg voor een beter rolvermogen dankzij de ABEC 5-lagers.

TECHNISCHE INFORMATIE

Inhoud van de set

Koop niet meteen nieuw; vaak zijn rolschaatsen, een step of skateboard nog goed te herstellen! Om je step, of die van je kind, te onderhouden en een langere levensduur te geven, is er deze kit met 2 metalen flenslagers type "" 608 ZZ "" met 2 stalen zijkanten die goed beschermen tegen stof (niet waterdicht).

Hulp nodig?

Geen handige Harry of Henrietta? Voor het vervangen van de ABEC 5-lagers kan je terecht in het atelier van een DECATHLON-winkel in je buurt.

Heb je al gereedschap?

Waarom zit er geen gereedschap bij deze set?
Om dezelfde reden als waarom we ook aparte onderdelen verkopen: omdat we de principes van hergebruik en duurzaamheid serieus nemen.
Ze zijn een belangrijk onderdeel van ons engagement en daarom willen we niet bij elke set een schroevendraaier of sleutel stoppen.

Wat zijn ABEC-lagers? Een woordje uitleg:

ABEC is een Amerikaanse norm die de kwaliteit van lagers bepaalt. Hoe hoger het cijfer, hoe hoger de kwaliteit. Een ABEC 7-lager is dus van betere kwaliteit dan een ABEC 5- of 3-lager.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofddeel 100% Staal

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN