Outdoor schoenen waterdicht - Crosshunt 300 kaki

74,99
Kleur: KAKI
Maat: Maattabel

//VOOR REGELMATIG GEBRUIK OP VRIJ VLAK TERREIN MET VEEL DOORNSTRUIKEN// Deze waterdichte jachtschoenen zijn ontwikkeld voor alle jacht- en outdooractiviteiten

Heel veelzijdige schoenen! Comfortabel, stevig, waterdicht, voor alle vrij vlakke terreinen met ruige plantengroei.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bestand tegen wilde vegetatie

Loop met gemak over elk terrein dankzij de perforatiebestendigheid.

Waterdichtheid

Je blijft droog: waterdichte materialen en een ademend, waterdicht membraan.

Schokdemping

Bescherm je gewrichten tegen schokken met de zool in PU-schuim.

Grip

De geometrie van het profiel verbetert de grip en de afvoer van modder.

Slijtvastheid

De zool in 100% rubber is schuur- en slijtbestendig.

Pascomfort

Comfort gegarandeerd dankzij een gewatteerde en ademende binnenschoen.

Gewicht

Een lichtgewicht jachtschoen: 1,14 kg per paar in maat 43

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevigheid

Vermijden dat je schoenen voortijdig verslijten: dat was een van de prioriteiten van ons ontwikkelingsteam. De buitenmaterialen van deze schoen zijn slijtvast en scheurbestendig. De naden en de assemblage werden getest in het lab en kunnen elk type omgeving aan. Verstevigd met een steenbeschermer over de volledige onderste helft van de schoen: hiel, zijkanten, neus. De veterhaakjes en de vetergaatjes zijn gemaakt uit metaal, de zool uit 100% rubber is slijtvast.

Waterdicht

Hou je voeten droog in de regen!Deze schoen is gemaakt uit materialen die een waterafstotende behandeling hebben gekregen. Hij is dus waterdicht. Zijn ademende membraan voert gemakkelijk de transpiratie af. Hou je voeten droog tijdens het jagen in de regen, of wanneer je door natte struiken loopt. De schoenen werden getest op 8.000 dynamische buigingen in het water, met andere woorden, een tocht van 10 km in water tot op halve hoogte van de schoen.

Schokdemping zool

Bescherm je lichaam en je gewrichten met de schokdemping! De zool bestaat uit twee materialen: de buitenzool uit natuurrubber is heel slijtvast, de tussenzool uit polyurethaanschuim biedt veel comfort en behoudt de soepelheid voor een goede voetafrol.

Grip en slipvastheid zool

Om een ​​goede grip te garanderen, hebben onze teams deze schoen uitgerust met in trappen uitgesneden zooltippen voor- en achteraan en met een afgeschuind profiel. Met dat grote, afgeschuinde profiel sta je slipvast op elk terrein: in het veld, in de modder, ... Het profiel is bovendien breed genoeg, om de natuurlijke afvoer van aarde en modder te vergemakkelijken. Sla je schoenen op het einde van je jachtsessie tegen elkaar en het vuil valt zo uit de zool.

Comfort

Het is altijd aangenamer om kilometers af te leggen met schoenen die perfect aan je voeten zitten. Daarom hebben we een uitneembare gegoten binnenzool toegevoegd, voor nog meer schokdemping. De gewatteerde binnenschoen uit schuim is ademend en tegelijk comfortabel. De hoge schacht en de geplooide tong beperken het binnendringen van water, planten, aarde, zand... in de schoen. Tenslotte is deze jachtschoen zeer licht: 1,14 kg per paar in maat 43.

Onderhoud

Je kunt deze schoenen heel eenvoudig onderhouden! Maak je schoenen schoon met water en zeep, gebruik geen vet of detergent. Indien nodig na het drogen inspuiten met een waterdichtmakende spray om de waterafstotendheid van het leder te reactiveren. Droog ze niet naast een sterke warmtebron om het leer soepel te houden.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 70% Polyester, 30% Gespleten runderleer Behuizing 50% Polyurethaan, 50% Rubber Binnenkant van 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Op een droge en geventileerde plaats.
Verwijderd houden van vuur.

AFBEELDINGEN

Outdoor schoenen waterdicht - Crosshunt 300 kaki
Outdoor schoenen waterdicht - Crosshunt 300 kaki
Outdoor schoenen waterdicht - Crosshunt 300 kaki

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN