FORCLAZ

Oplaadbare hoofdlamp HL100 USB 120 lumen

€14,99
Ref. : 8505682

Ons team, zelf fervente trekkers, ontwikkelde deze stevige hoofdlamp om je bij te lichten op makkelijk begaanbare paden, op je kampeerplek of in een berghut.

De hoofdlamp HL 100 USB is een upgrade van de ONNIGHT 100. Ze is 50% krachtiger, USB-oplaadbaar, eenvoudig, veelzijdig en comfortabel. Met soepele behuizing om te beschermen tegen schokken en water.

Kleur: Nacht Blauw / Storm blauw

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Visuele efficiëntie

Brede straal (120 lm), bereik van 25 m. Perfect voor wandelen en kamperen.

Autonomie

17 u in spaarstand. 4 uur in krachtige stand. Batterij oplaadbaar via micro-USB.

Veelzijdigheid

3 verlichtingsstanden: rood, wit spaarstand, wit krachtig.

Stevigheid

Spatwaterdicht (IPX4) en schokvast.

gebruiksgemak

Eén enkele knop, die je gemakkelijk kunt bedienen met handschoenen aan.

Oplaadbaar

Oplaadtijd: ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Gewicht

72 gram.

Technische informatie

AFMETINGEN (lxhxd)

55 x 39 x 31 mm (excl. hoofdband).

VERLICHTINGSSTANDEN

Deze hoofdlamp heeft 3 standen, aangepast aan elke situatie: - Rood licht om discreet te verlichten in een berghut of om je nachtzicht niet kwijt te raken
- Spaarstand voor tijdens het wandelen of om je kampeerplek te verlichten
- Krachtig schijnen om een grillig pad te verlichten

BATTERIJTYPE

Lithium-ion batterij van 1150 mAh, oplaadbaar via micro-USB-kabel (meegeleverd) en compatibel met de powerbanks en zonnepaneeltjes van FORCLAZ.

LICHTSTRAAL

De brede lichtstraal van de HL100 USB zorgt voor een gelijkmatige lichtverspreiding zodat je goed voor je uit ziet en opzij.

VERLICHTINGSTECHNOLOGIE

Klassieke ledverlichting. de lichtsterkte neemt af naarmate de batterijen leegraken, zodat de lamp langer licht kan geven.

CONSTRUCTIE

In één stuk, dus uiterst compact.
Dankzij de SEBS-behuizing heb je eenvoudig toegang tot de batterijen en is je lamp toch beschermd tegen schokken en regen.
De schakelaar van de HL100 USB is gemakkelijk te bedienen met wanten of handschoenen aan en tegelijk wordt voorkomen dat de lamp onnodig aanspringt in je rugzak.

HOOFDBAND

Afneembare en wasbare hoofdband. Samenstelling: 70% polyester en 30% rubber, voor een maximaal comfort. De twee symmetrische verstelgespen vergemakkelijken het aanspannen. De hoofdlamp HL 100 USB past zich aan elke hoofdomtrek aan, van kind tot volwassene, en past probleemloos op een berghelm.

Garantie

2

Gewicht

0.072 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Riem: 100.0% Polyethyleen batterij: 100.0% Lithium batterij Chassis: 100.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen lens: 100.0% Polycarbonaat electronisch circuit: 100.0% PCBA

VOORRAADADVIES

Laad de batterij volledig opnieuw op wanneer de lamp lange tijd wordt opgeborgen (om de 6 maanden). De lamp opbergen beschermd tegen zonlicht en vocht.

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van gebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Bij FORCLAZ testen we de producten in de bergen. Die tests worden opgesteld en begeleid door een team testingenieurs van ons International Design Center. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en alle teams aan de slag om technische producten te bedenken, te ontwerpen en te ontwikkelen die gebruikers optimaal tevreden stellen.

Goedgekeurd door

Onze gepassioneerde klanten, aangetrokken via ons platform DECATHLON CoCreation
Ontdek trekking, huur je materiaal en ontdek onze producten en adviezen op www.forclaz-trek.com

Afbeeldingen

Oplaadbare hoofdlamp HL100 USB 120 lumen
Oplaadbare hoofdlamp HL100 USB 120 lumen
Oplaadbare hoofdlamp HL100 USB 120 lumen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook