Open peesbeschermers voor paard 500 zwart X2

24,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Deze open peesbeschermers, ideaal voor jumping, zorgen voor het nodige comfort en de nodige bescherming van de benen van je paard.

Dankzij de anatomische vorm, het schuim binnenin en de elastische sluitingen kun je deze beschermers 500 Jumping perfect aanpassen aan de ledematen van je paard. Voor bewegingsvrijheid en bescherming!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Een stevige buitenkant, verstevigd aan de kogelgewrichten en pezen

Pascomfort

Dankzij het elastische klittenband en de anatomische shell zijn ze comfortabel.

Gebruiksgemak

Gemakkelijk aan te brengen dankzij de brede elastische sluitingen en klittenband

Veelzijdigheid

Ze zijn geschikt voor al je sessies: training, vlak, springen.

Onderhoudsgemak

Afvegen met een borstel of vochtige spons is genoeg om ze schoon te maken.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een comfortabele bescherming:

Voor onze productontwikkelaars is het van groot belang dat je paard zich op zijn gemak voelt tijdens trainingen. Dankzij de buitenschaal in soepele en stevige kunststof, in combinatie met de dikke, gladde schuimstof aan de binnenkant, omsluit hij de ledematen van je paard perfect voor een optimale bescherming.

In combinatie met de kogelbeschermers 500 Jump:

Om je paard nog beter te beschermen kan je de peesbeschermers combineren met de kogelbeschermers 500 Jump. Ze zijn gemaakt met dezelfde materialen en beschermen je paard door zich aan te passen aan zijn lichaamsbouw. De peesbeschermers voldoen, net als de kogelbeschermers, aan de regels die gelden voor springwedstrijden (club, amateur en jonge paarden).

Geschikt voor dressuurtraining en jumping:

Ze zijn gemakkelijk om te doen, zowel voor dressuurtraining als voor jumping. Om je paard het beste van zichzelf te laten geven bij jumping, heeft het Fouganza-team een anatomische buitenschaal ontwikkeld zodat de beschermer niet drukt op de achterpees. Zo wordt de buiging van de pezen niet belemmerd en kan je paard in alle vrijheid bewegen. De perfecte bescherming tijdens wedstrijden!

Voor elk paard:

Omdat alle paarden verschillend zijn, is onze peesbeschermer 500 Jump ontwikkeld om zich aan te passen aan alle vormen en maten. Dankzij het synthetische schuim binnenin en de verstelbare klittenbandsluitingen, sluit de beschermer goed aan op het been en zit hij comfortabel.

Makkelijk te onderhouden:

Heb je gegaloppeerd in nat zand? We raden je aan de beschermers te laten drogen en ze vervolgens af te borstelen, zeker op de plaatsen waar ze in rechtstreeks contact komen met de ledematen van je paard. Als de vlekken niet weggaan, kun je ze verwijderen met een vochtige spons.

Hoogte van de peesbeschermer:

PS: 19,5 cm
CS: 25 cm, aanbevolen voor paarden (1,50 tot 1,65 m)
FS: 27 cm, aanbevolen voor paarden (van meer dan 1,65 m)
Twijfel je tussen twee maten? Dan kan je beter de kleinere maat nemen. We raden je aan om altijd voor het eerste gebruik na te gaan of de beschermer de buiging van het kogelgewricht of de knie niet hindert.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Foamed Nitril Butadiene Rubber Beschermhoes 100% Thermoplastisch polyurethaan Stof op rug 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Laten drogen en bewaren op een schone en goed geventileerde plaats.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Open peesbeschermers voor paard 500 zwart X2
Open peesbeschermers voor paard 500 zwart X2

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN