OPBLAASBAAR TANDEM BODYBOARD VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN GEEL

39,99
Kleur: Oranjegeel
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Voor een volwassene met kind (totaal 120 kg) om de golven te ervaren en de eerste glijervaringen te beleven. Maximaal tot de navel in het water. Golven < 1 m.

Compact tandem bodyboard om kinderen de eerste glijervaringen op een golf te laten beleven.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Ergonomische greep

6 handgrepen.Zonder leash, apart verkrijgbaar. Niet waxen.

Compactheid

Neemt weinig plaats in. Opblazen met de mond of een pomp. Opbergtasje

Stabiliteit

Voorgevormd deck. Niet te hard opblazen of in de zon laten liggen

Glijvermogen

Zachte en dikke slick. Golven < 1 m

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe kies je de juiste maat bodyboard?

De maat van het bodyboard heeft een directe invloed op de stabiliteit en wendbaarheid. Daarom moet de maat aangepast zijn aan je lichaamslengte. Dit tandem bodyboard is bedoeld om met twee personen te gebruiken, een kind vooraan en een volwassene achteraan. Voor een goed gebruik mag het kind niet zwaarder zijn dan 40 kg en de volwassene niet zwaarder dan 80 kg.Uitsluitend gebruiken in een bewaakte zwemzone.

GEBRUIKSADVIES

Je kunt dit bodyboard met de mond of een pomp (apart verkocht) opblazen. Niet overdreven hard opblazen, want dan glijdt het board minder goed en bestaat er gevaar voor explosie bij blootstelling aan hitte. Tijdens het surfen lig je languit op het bodyboard. Het is belangrijk dat je een rashguard met lange mouwen of een neopreen wetsuit draagt om irritaties aan buik en armen te voorkomen.

Hoe pak je een golf met dit board

Bedoeld om te surfen op kleine golven bij het strand, op plaatsen waar de bodyboarder kan staan, met het water niet hoger dan de navel.
Het kind ligt languit op het board met de 2 handen op de voorste grepen en de benen licht uit elkaar. De volwassene ligt erachter, met de 2 handen op de grepen in het midden (de armen langs het kind). Wanneer er een kleine golf (< 1 m) komt, zet de volwassene zich met de voeten af in de richting van het strand en gaat hij of zij op de buik op het board liggen.

Gedrag en veiligheid

OPGELET! Als dit product wordt gebruikt door een kind, moet dat steeds onder toezicht van een volwassene zijn. Als er wind en/of stroming staat is extra opletten noodzakelijk. Een veiligheidsuitrusting zoals een drijfvest of zwemvleugeltjes wordt sterk aanbevolen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.Mogelijkheid om een leash toe te voegen, apart verkrijgbaar.Niet geschikt om achter een boot te laten trekken.

Hoe houd je een opblaasbaar bodyboard in goede staat?

Om lang plezier te hebben van dit bodyboard raden we aan:
- Er niet mee in een zwembad te springen.
- Het niet opgeblazen in volle zon of temperaturen > 30°C laten liggen (laat de lucht eruit na gebruik). Laat het bijv. niet opgeblazen in een auto in de zon liggen.
- Controleer voordat je met het bodyboard het water in gaat of het board in goede staat is, of de naden niet beschadigd zijn, het ventiel goed in het board zit en het board geen lucht verliest.

Eco-design en duurzaamheid

Dit opblaasbaar bodyboard voor kinderen is gemaakt van een ander materiaal dan de vorige versies. Door die verandering konden we de milieu-impact met 38% verminderen (vermindering van 38% uitgedrukt als equivalent van de kg CO2-uitstoot). We gebruikten dat nieuwe materiaal ook voor de modellen voor volwassenen en de tandems.

Wat doe je indien het bodyboard leegloopt?

Het is normaal dat de luchtdruk in de bodyboard varieert gedurende de dag of wanneer men hem in het water legt. Elke temperatuurdaling veroorzaakt inderdaad een vermindering van de luchtdruk: blaas de bodyboard dan opnieuw op met je mond.
Indien na het heropblazen, je bodyboard voelbaar druk verliest tijdens het gebruik, dan is dat niet normaal. In dit geval moet je nagaan of de afsluitdop goed gesloten is.

Wat doe je indien je luchtlekken waarneemt of de afsluitdop niet vast blijft zitten?

Let er altijd goed op dat je dit product gebruikt op de manier en in de omstandigheden waar het voor bedoeld is. Elk onjuist gebruik moet worden vermeden.
Indien, bij normaal gebruik, de dop niet op zijn plaats blijft zitten of je lekken vaststelt ter hoogte van de naden, geldt de voorziene garantie (2 jaar).

Wat doe je indien het ventiel lekt?

Indien het ventiel lekt, dan is dat meestal omdat er zand in zit en dat kan je gewoon verwijderen.
Om dat te doen, laat je de bodyboard gedeeltelijk leeglopen en drogen (droog zand is gemakkelijker te verwijderen dan nat zand).
Gebruik een pomp om op het ventiel te blazen en verwijder de zandkorrels door op de drukknop te drukken (met de mond blazen kan ook werken, maar je riskeert het zand vochtig te maken).
De afsluitdop moet in elk geval de lekdichtheid verzekeren.

Afmetingen

Opgeblazen: 105 x 66 cm
Leeg (in het opbergtasje): 34 x 29 cm

Bij Radbug ontwikkelen we producten voor 4 niveaus van gebruik. Dit product is bestemd voor &quot;ontdekkers&quot;.

- Kennismaking: In water dat niet hoger komt dan de navel, zonder vinnen, golfjes < 1 m, voeten op de grond, golven nemen tot op het strand. Plezier is het belangrijkste (bodyboard met grepen).
- Beginners: Kleine bochten in golven < 1 m, met vinnen. Om echt te leren bodyboarden.
- Gevorderden: Golven tot 1,50 m, meer snelheid en de eerste tricks (360°, El Rollo...).
- Experts: Alle soorten golven, allerlei tricks zelfs met springen: ARS, 360°, tube...

RADBUG

RADBUG is het bodyboard- en bodysurfmerk van Decathlon.
Ons doel is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de ongelooflijke sensaties van bodyboarden en bodysurfen.
Het gevoel van met je lichaam over de golven te surfen is puur, verrukkelijk en verslavend.
De opdracht die we onszelf hebben opgelegd is iedereen de mogelijkheid te bieden om kennis te maken en vooruitgang te boeken met bodyboarden door eenvoudige en gedurfde producten aan te bieden voor steeds meer plezier.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 50% Polyamide, 50% PVC (Polyvinylchloride)

VOORRAADADVIES

Niet te hard opblazen en niet opgeblazen in de volle zon laten liggen als je het niet gebruikt. Na gebruik afspoelen en laten drogen in de schaduw.

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor kinderen: gebruiken onder toezicht van een volwassene.

TESTS

Ontwikkeld en getest door onze teams van enthousiaste bodyboarders in Hendaye (Frankrijk). De materialen gebruikt voor dit artikel worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.

AFBEELDINGEN

OPBLAASBAAR TANDEM BODYBOARD VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN GEEL
OPBLAASBAAR TANDEM BODYBOARD VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN GEEL
OPBLAASBAAR TANDEM BODYBOARD VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN GEEL
OPBLAASBAAR TANDEM BODYBOARD VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN GEEL

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN