QUECHUA

Tactiele handschoenen voor wandelen SH500 zijde kinderen 6-14 jaar

€8,99
Ref. : 8396266

Onze ontwikkelaars ontwierpen dit paar onderhandschoenen om kinderhandjes extra warm te houden op wandeltochten.Je kan er ook een touchscreen mee bedienen.

Onder je handschoenen gedragen zorgen deze onderhandschoenen voor 3°C extra warmte. Omdat zijde nogal kwetsbaar is, raden we je aan dit product enkel te gebruiken als onderhandschoen.

Kleur: ZWART

Maattabel
  • 6J undefined
  • 8J undefined
  • 10J online niet op voorraad
  • 12J undefined
  • 14J undefined
Aantal:

Productvoordelen

Warmte

Comforttemperatuur tussen 5 en 10°C Warm, zelfs als ze nat zijn

Tactiele efficiëntie

Door de geleidende stof op duim en wijsvinger kan je een touchscreen bedienen

Zweetafvoer

Het zijden tricot laat waterdamp door zodat je handen droog blijven

Handigheid

Zijde is van nature elastisch en dun, zo beweeg je je handen ongehinderd

Gebruiksgemak

Zijde is glad zodat je er makkelijker een handschoen over kan aantrekken

Technische informatie

Hoe houden deze onderhandschoenen de handen van mijn kind lekker warm?

We doen thermische tests gebaseerd op metingen van de huidtemperatuur op de vinger, en zamelen gegevens in over het warmtegevoel van het kind volgens de gedragen handschoen en de buitentemperatuur. Die gegevens betreffen het warmtegevoel tijdens skiën en wandelen.
Het temperatuurbereik is zo berekend dat 70% van de gebruikers een comfortabel warmtegevoel heeft.

Hoe je handen goed beschermen tegen de kou?

Door het laagjesprincipe toe te passen, kan je het temperatuurbehoud van je handen verbeteren. In combinatie met handschoenen creëren deze onderhandschoenen verscheidene luchtlagen rond je handen en bescherm je ze efficiënt tegen de kou. Hiervoor is het belangrijk om voldoende grote handschoenen te kiezen, zodat je vingers niet bekneld raken. Compressie vertraagt immers de bloedcirculatie in je vingers

Hoe helpt geschikte kleding om je handen warm te houden?

Een lichaam in beweging produceert warmte, die wordt vastgehouden dankzij het isolerend vermogen van de kleding. Indien je kleding onvoldoende isoleert, koelt je lichaam af en vermindert het de bloedtoevoer naar de lichaamsuiteinden (waaronder je handen) om je romp warm te houden. Je kleding kan dus een rol spelen bij het optimaal warm houden van je handen.Als je twijfelt kan je beter handschoenen kiezen die iets te groot zijn dan handschoenen die te klein zijn.

Gebruiksadvies

Zijde is een natuurlijke vezel met talloze voordelen, maar tegelijk heel delicaat. Daarom raden we aan dit model te dragen als onderhandschoen, met gewone handschoenen erover.
Draag ze niet zo als handschoenen om te voorkomen dat ze voortijdig verslijten, dat geldt vooral bij sporten waarbij je intensief stokken gebruikt, zoals toerskiën, langlaufen of nordic walken.

Zijn je onderhandschoenen nat geworden in de regen?

Laat ze drogen op een droge plek, maar nooit op een radiator. De hitte kan de vezels beschadigen en je handschoenen vervormen!

Garantie

2 jaar

Gewicht

6J : 0.02 kg
8J : 0.022 kg
10J : 0.026 kg
12J : 0.028 kg
14J : 0.028 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Zijde Zweetband 98% Polyamide, 2% Rubber Inzetstuk 48% Polyethyleen, 45% Polyester, 7% Elasthaan

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest in de praktijk. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook