Onbekleed duiklood van 2 kg

€1299
DSM : 1924

Ontworpen voor: het verzwaren van harpoenvissers, vrijduikers en diepzeeduikers.

Dit lood van 2 kg is ideaal om je te verzwaren bij het vrijduiken, harpoenvissen of diepzeeduiken en is gemakkelijk over de gordel te schuiven of in loodzakken te doen!


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Gemakkelijk aan en uit

Dit loodblok rijg je aan je duikgordel.

Gewicht

Dit onbekleed lood heeft een gewicht van 2 kg (+/- 5%).

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Welke factoren beïnvloeden de ballast?

1/ Je lichaamsbouw (gewicht) en body mass index (gewicht/lichaamslengte). 2/ Het water: zeewater biedt meer drijfvermogen (je moet meer verzwaren) dan zoet water. 3/ Je duikpak: afhankelijk van de dikte van het neopreen drijf je meer of minder. 4/ Het gewicht van je duikfles (als je met flessen duikt) en de hoeveelheid lucht in de fles: hoe meer lucht je immers verbruikt, hoe lichter je duikfles wordt en dan kan je drijfvermogen zelfs positief worden (je drijft!).

Loodstoppers

Met loodstoppers kun je loodblokken aan elkaar vastmaken: zo voorkom je dat de loodblokken verschuiven terwijl je onder water zwemt.

Wat is het merk SUBEA?

Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen. Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"! Voor meer informatie : www.subea.com

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Beschermen tegen zonlicht en vocht.

TESTS

Ontworpen en getest door onze teams en technische partner in Hendaye (Frankrijk).

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor je veiligheid en comfort mag je niet te veel verzwaren.

REVIEWS

3.9 /5
12 Reviews
12 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
3
4
7
3
1
2
0
1
1
lood 2 kg niet nuttig
1/5
De bedoeling was om plaats op mijn gordel te besparen. Lukt niet omdat een blok lood van 2kg even groot is als 2 blokken van 1kg.
Meer
antwoord van het merk

Beste Heer,
Bedankt om de tijd te nemen om u opmerking door te geven aan ons. Hierdoor kunnen wij zorgen dat onze producten praktischer en makkelijker kunnen worden.Ik raad u aan om het aangekochte product terug te brengen naar de winkel. Breng zeker u kassaticketje en/of klantenkaart mee.

Sportieve groetenCorentin Kurowski Directeur commercial sports d'eau
Decathlon Belgique DECATHLON
Meer
Plomb lest de plongée
5/5
Pour faire de la plongée en apnée, il en faut plusieurs mais ils sont bien. On les enfile sur la ceinture (vendue au rayon accessoires) et on peu faire sa plongée.
Meer
Plomb brut
4/5
Très bon produit
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Subea Onbekleed duiklood van 2 kg