Octopus MV voor diepzeeduiken

€74,99 -20%
€5999
*Van 15/11/2017 tot 31/12/9999
DSM : X8360607 8360607

Ontworpen voor: het verlenen van hulp aan een duiker die zonder lucht is gevallen of wanneer de tweede trap van de hoofdautomaat het begeeft.

Octopus van Mares, zowel links als rechts te gebruiken door de exclusieve vorm!


Maat Maattabel

Ophalen in de winkel : Toon winkelvoorraad Laten bezorgen :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Aanpasbaarheid

Speciale symmetrische vorm. Kan zowel links als rechts worden gebruikt.

Zichtbaarheid

Gele slang.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Kenmerken

Licht (175 g), klein en met een kenmerkende compacte vormgeving zodat hij gemakkelijk mee te nemen is om te duiken. Door de speciale symmetrische vorm is deze octopus zowel rechts als links te gebruiken, voor meer veiligheid. Lengte van de slang: 100 cm.

Onderhoudstips

Gebruik nooit solventen of producten op basis van koolwaterstoffen om zelf je ademautomaat te reinigen of te smeren. Gebruik nooit een spuitbus, de drijfgassen kunnen de kunststoffen aantasten.

Tips voor het opbergen

Het is belangrijk dat je al je duikmateriaal opbergt uit de buurt van ozonproducerende bronnen (elektrische motoren, kooktoestellen enz.) en beschermd tegen ultravioletstralen. Als je dat niet doet, kunnen de dichtingen sneller verslijten en je veiligheid of de goede werking van de ademautomaat in het gedrang brengen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

Revisie van ademautomaten

Mares raadt aan om je ademautomaat om de twee jaar te laten reviseren en minstens één keer per jaar te onderwerpen aan een visuele controle. Beide controles moeten gebeuren door een werkplaats die erkend is door Mares. Na een bijzonder intensief seizoen (meer dan 100 duiken) of een lange periode van inactivteit wordt een revisie eveneens aanbevolen. http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Subea

Tas/hoes voor ademautomaat zwart/blauw

(1)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard