Nekwarmer winddicht fiets 700 zwart

€12,99 -23%
€999
*Van 24/03/2017 tot 15/08/2017
(1)
DSM : 100686

Ontworpen voor: wie intensieve ritten maakt bij koud weer (3 uur en meer per rit).

Membraan aan de voorzijde (winddicht), voorzien van gelaserde inkepingen om vlot te ademen en aandampen te vermijden. Rest van het product: dunne, elastische geruwde fleece. Afstelbaar.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Winddicht

Membraan vooraan.

Zweetafvoer

Gelaserde inkepingen om gemakkelijker te ademen en damp te voorkomen.

Lichtheid

Vederlicht, uitstekend voor onder een fietsjack.

Instelbaar

Elastisch touwtje om gemakkelijk de diameter aan te passen.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Het nut van winddichte stof

De snelheid terwijl je fietst verhoogt aanzienlijk het koudegevoel. Bij een temperatuur van 10° bedraagt bij een snelheid van 25 km/u de gevoelstemperatuur nog 7°C. Winddichte kleding houdt de koude wind buiten en vermindert zo het warmteverlies van je lichaam.

Onderhoudstips

Wassen in de machine op 30 °C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het product binnenstebuiten draaien. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Producttests

Onze productontwikkelaars van het B'TWIN Village in het Franse Lille zoeken voortdurend naar oplossingen om het comfort van alle fietsers te verbeteren. Voor hen is het een heuse obsessie om producten te bedenken die helemaal voldoen aan de noden van elke gebruiker en het fietsplezier verhogen. Die producten worden vervolgens getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door ze te testen in reële omstandigheden onze producten voortdurend kunnen verbeteren.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

5 /5
1 reviews
1 Gebruiker beveelt dit product aan
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Radeln im Winter
5/5
perfekt für das Radeln im Winter
Meer